Ο Φετφατζίδης, ο Παναθηναϊκός και ο Χιμένεθ

Ο Φετφατζίδης, ο Παναθηναϊκός και ο Χιμένεθ

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο μπορεί να βάλει στα ταμεία του ο Καρυπίδης από τον Γιάννη Φετφατζίδη. Τον έχετε για... χαζό να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο να πάει στον Παναθηναϊκό ή οπουδήποτε;

Επανήλθε το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη στην επικαιρότητα ένα χρόνο μετά το δεδομένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη. Τότε σε μια εποχή που ήταν ελεύθερος και μπορούσαν να τον πάρουν οι πράσινοι. Τότε που ο παίκτης ήθελε να φορέσει τα πράσινα, ο Δώνης… πετούσε τη σκούφια του, αλλά ο Νταμπίζας τους τη χάλασε.

Φέτος δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά. Ούτε ο παίκτης είναι ελεύθερος, ούτε… τρελαίνεται να έρθει στον Παναθηναϊκό. Μεταξύ μας, αν έχει να επιλέξει ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, θα επιλέξει τον Άρη γιατί οι κίτρινοι θα παίξουν στην Ευρώπη, ενώ οι πράσινοι μόνο με θαύμα θα τα καταφέρουν. Γι’ αυτό και δεν έχει σε καμία περίπτωση τη διάθεση που είχε πέρσι να παίξει για τον Παναθηναϊκό.

Όχι πως είναι και στο χέρι του, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη. Αλλά και ελεύθερος να έμενε, πάλι δύσκολα θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό. Και ο Παναθηναϊκός δεν είναι το ίδιο… ζεστός με πέρσι, αλλά έτσι κι αλλιώς στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Πρώτα αποφασίζει ο Άρης. Και μετά ο παίκτης. Και οι δύο συγκεκριμένοι παράγοντες περισσότερο προς τα έξω κοιτάζουν.

Απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα σκάσει πρόταση οσονούπω, κάτι που διαβάσατε χθες από to10.gr. Στο 10 διαβάσατε και για τις απαιτήσεις του Άρη. 1,5 χαρτί ζεστό θέλει ο Καρυπίδης για να δώσει τον παίκτη και γελάει με όσα γράφτηκαν για τον Παναθηναϊκό. Σου λέει, δεν έχω εγώ λεφτά και έχει ο Παναθηναϊκός; Δεν έχει και πολύ άδικο… 300.000 ευρώ είναι το συμβόλαιο του Φέτφα, αλλά αυτό που του… έρχεται θα έχει πολύ περισσότερα χρήματα.

Αν από τα Εμιράτα σκάσει πρόταση, θα ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ετησίως. Μόνο για τον παίκτη. Χώρια αυτά που θα πάρει ο Άρης. Εκεί μπορεί να τον πάει και με… κορδελίτσα ο Καρυπίδης, αλλά να τον αφήσει ελεύθερο για να του τον πάρει άλλη ελληνική ομάδα είναι απίθανο.

Και δεν είναι μόνο τα Εμιράτα. Υπάρχει ατζέντης το τελευταίο διάστημα που μιλάει συνεχώς με Τουρκία. Φωτιά έχει πάρει το τηλέφωνό του. Και οι γείτονες τον έχουν… τρελάνει με τον Φέτφα. Και πόσο καλός είναι ο Φέτφα και πόσο κάνει ο Φέτφα και τι συμβαίνει με τον Άρη και τον Φέτφα. Βέβαια, πρόταση δεν υπάρχει ακόμα. Στα λόγια πολλοί είναι οι καλοί, αλλά οι πράξεις είναι το θέμα.

Και τώρα που είπα πρόταση. Τον περασμένο Γενάρη ο Χιμένεθ τον ήθελε τον Φετφατζίδη στην Αλ Γουάχντα, αλλά και πάλι δεν είχε σκάσει πρόταση. Ο ίδιος προπονητής ήθελε και τον Ινσούα, αλλά ούτε στον Παναθηναϊκό ήρθε πρόταση για τον Αργεντινό. Όμως ο Χιμένεθ τελευταία έχει ενεργοποιήσει και πάλι τις επαφές του στην Ελλάδα. Κρατήστε λοιπόν την ομάδα του στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Όχι μόνο για τον Φετφατζίδη και τον Ινσούα. Αλλά και για άλλους παίκτες από την Ελλάδα.

ΥΓ: Και κάτι ακόμα. Κάποιοι στον Άρη δεν πήραν καλά την ιστορία του Βέλεθ και τη μεταγραφή που προχώρησε ο Παναθηναϊκός αρκετά νωρίς. Όχι πως δεν είχε το δικαίωμα, αλλά από τη στιγμή που ήξεραν πως οι δύο ομάδες έχουν να δώσουν αγώνες μπροστά τους, θα μπορούσαν να πουν στον Βέλεθ να κάνει υπομονή. Τα… fair play που ακούγονται από πλευράς Παναθηναϊκού είναι ιστορίες γι’ αγρίους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ