Παραδοχή πολυιδιοκτησίας από την Ξάνθη!

Παραδοχή πολυιδιοκτησίας από την Ξάνθη!

Παραιτήθηκαν από το ΔΣ της Vialand Πιαλόγλου, Πανόπουλος και Συγγελίδης πέντε μέρες πριν την έκδοση της απόφασης της ΕΕΑ «ομολογώντας» την παρανομία που αποδείχθηκε σε τρία διαδοχικά αρμόδια όργανα!

Έχουν καταδικαστεί από όλα τα αρμόδια όργανα! Καταδικάστηκαν για πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που είναι η πλέον αρμόδια να κρίνει. Τιμωρήθηκαν από την Πρωτοβάθμια της Σούπερ Λιγκ, τιμωρήθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων. Όπου και αν πήγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη και στα πολιτικά δικαστήρια ηττήθηκαν παταγωδώς! Για μια υπόθεση ξεκάθαρη με αποδείξεις ακράδαντες!

Μια υπόθεση που η σιωπή της Ξάνθης «μιλάει» από μόνη της. Στον ΠΑΟΚ απλά απειλούν, αδύναμοι να κάνουν οτιδήποτε απέναντι στην νομιμότητα. Η ήττα τους συντριπτική, η παρανομία τους εκκωφαντική!

Ένα ακόμη στοιχείο που απλά έρχεται να δείξει το μέγεθος της παρανομίας είναι και η ουσιαστική παραδοχή της από την πλευρά της Ξάνθης! Όπως αποκαλύπτει το τοπικό σάιτ της Ξάνθης, ThrakiSportS, με το σχετικό έγγραφο πέντε μέρες πριν την έκδοση της απόφασης της ΕΕΑ παραιτήθηκαν από το ΔΣ της Vialand Πιαλόγλου, Πανόπουλος και Συγγελίδης! Γιατί παραιτήθηκαν αφού όπως έλεγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη δεν υπήρχε τίποτα, ήταν «φιάσκο του Ολυμπιακού» και όλα τα υπόλοιπα κωμικά;

Ουσιαστικά με την παραίτηση τους ομολόγησαν την παρανομία! Μια παραίτηση που έκανε ακόμη πιο ισχυρή την υπόθεση πολυιδιοκτησίας που έτσι και αλλιώς με τα ακράδαντα στοιχεία που υπήρχαν και με την πορεία του χρήματος ανάμεσα στις εταιρείες Σαββίδη και Καλπαζίδη να μιλάει από μόνη της!

Όλο το το διοικητικό συμβούλιο της Vialand, της εταιρείας δηλαδή που κατέχει το Σαλέ των Πηγαδίων αλλά και τα προπονητικά γήπεδα δίπλα από αυτό, ξηλώθηκε όπως αποκαλύπτει με έγγραφο το ThrakiSportS.

Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για την εταιρεία που πουλήθηκε από την Βιαμάρ των Χρήστου Πανόπουλου και Πολυχρόνη Συγγελίδη στην κυπριακή RFA του Γιάννη Καλπαζίδη.

Το έγγραφο αυτό αποδεικνύει ότι οι Χαλαβαζής, Πιαλόγλου, Πανόπουλος και Συγγελίδης έπαψαν να είναι μέλη στο ΔΣ της Vialand από τις 22 Ιανουαρίου του 2020 – πέντε ημέρες δηλαδή πριν εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την πολυϊδιοκτησία. Από εκείνην την ημέρα, τουλάχιστον με βάση το έγγραφο αυτό, οι συγκεκριμένοι έπαψαν να έχουν οποιαδήποτε σχέση με το ξενοδοχείο «Σαλέ» και τις αθλητικές εγκαταστάσεις με τα προπονητικά γήπεδα δίπλα από αυτό.

Από τότε η Vialand από «Ανώνυμος Εταιρεία Εκμετάλλευσης Εστιατορίων – Ξενοδοχείων -Χώρων Αναψυχής» γίνεται «Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία Εκμετάλλευσης Εστιατορίων – Ξενεοδοχείων – Χώρων Αναψυχής».

Μάλιστα παρά την πρόωρη λήξη της θητείας των Χαλαβαζη, Πιαλόγλου, Πανόπουλου και Συγγελίδη από το ΔΣ της Vialand (γιατί άραγε; Ρητορική η ερώτηση…) φέρεται να έχει ληφθεί στις 22 Ιανουαρίου, η γνωστοποίηση και καταχώρηση στο Επιμελητήριο Ξάνθης γίνεται στις 19 Φεβρουαρίου, μόλις δύο ημέρες δηλαδή πριν συζητηθεί η υπόθεση ενώπιον του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

Κανονικά η θητεία των Χαλαβαζή, Πιαλόγλου, Πανόπουλου και Συγγελίδη στο ΔΣ της Vialand έληγε στις 20/06/2022, και είχε την δυνατότητα να παραταθεί, όμως τελικά παραιτήθηκαν άρον-άρον. Γιατί; Γιατί τους πήραν χαμπάρι!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ