Φεύγει ο Φιγκέιρας, έρχεται ο Ιγκόρ

Φεύγει ο Φιγκέιρας, έρχεται ο Ιγκόρ

Θέμα ημερών η παραχώρηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ, ενημερώθηκε ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Αστέρα ότι σύντομα πιάνει δουλειά στο Ρέντη!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό για την αποχώρηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας από τον Ολυμπιακό. Και κατά πως φαίνεται η στιγμή για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του έχει φτάσει. Η Μπράγκα είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται σθεναρά για την απόκτησή του, αλλά κρούσεις υπάρχουν και από τις Λας Πάλμας και Εϊμπάρ, αλλά και από τουρκικούς συλλόγους.

Η αναμενόμενη αποχώρηση του Φιγκέιρας θα επιφέρει εξελίξεις και στο θέμα του αντικαταστάτη του, ο οποίος έχει ήδη βρεθεί και αποκτηθεί. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Ιγκόρ Σίλβα. Τον 21χρονο δεξιό μπακ του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ενημερώθηκε ότι ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να ετοιμάζεται για να ανηφορήσει για τον Πειραιά.

Μάλιστα ήδη ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει και τη διοίκηση του Αστέρα για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, με αποτέλεσμα οι Αρκάδες να κινούνται ήδη στον αγορά για την απόκτηση άλλου δεξιού αμυντικού. Ενός παίκτη σε μικρή ηλικία, όπως και ο Ιγκόρ, καθώς σε αυτή τη φάση υπάρχει διάθεση των ιθυνόντων του Αστέρα να πάρει τις ευκαιρίες που δεν είχε φέτος ο Μανώλης Μπέρτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ