Superleague: Διαψεύδει πως ειπώθηκαν νούμερα στην κουβέντα με τον ΠΣΑΠ

Superleague: Διαψεύδει πως ειπώθηκαν νούμερα στην κουβέντα με τον ΠΣΑΠ

Από τη Superleague έλεγαν πως οι επαφές με τον ΠΣΑΠ σχετικά με τις μειώσεις στα συμβόλαια συνεχίζονται.

Όπως διαβάσατε πριν από λίγο από to10.gr, η Σούπερ Λίγκα πρότεινε στον ΠΣΑΠ μείωση στα συμβόλαια που θα ξεκινάει από 27% σε περίπτωση που το πρωτάθλημα συνεχιστεί και θα φτάνει στο 33% αν υπάρξει οριστική διακοπή. Μια πρόταση που οι ποδοσφαιριστές δε βλέπουν με θετικό μάτι και αναμένεται να αντιδράσουν και να κάνουν δική τους πρόταση μέσα στο επόμενο διήμερο.

Ωστόσο, από τη Σούπερ Λίγκα διαψεύδουν το ότι έπεσαν συγκεκριμένα νούμερα στο τραπέζι και αυτό που αναφέρουν είναι πως οι επαφές συνεχίζονται και εντός των ημερών θα υπάρχει νέα επικοινωνία με τον ΠΣΑΠ.

Κύκλοι της Λίγκας αναφέρουν ότι θα ενημερωθεί το Δ.Σ. για την κουβέντα που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών και θα επανέλθει με συγκεκριμένα νούμερα που θα προτείνουν στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από την πλευρά τους θα μιλήσουν κι εκείνοι ώστε να καταλήξουν σε μια ομόφωνη απόφαση και να απευθυνθούν στη Superleague.

Θυμίζουμε πως στη συνάντηση ήταν οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου και απουσίαζαν αυτοί της Λάρισας και του Ολυμπιακού που έχουν αποχωρήσει από το working group.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ