Λεονάρντο Κορνατσίνι: Ο φίλος του Γκιόργκι για τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ

Λεονάρντο Κορνατσίνι: Ο φίλος του Γκιόργκι για τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ

Ποιος είναι ο Λεονάρντο Κορνατσίνι, που είναι στους εκλεκτούς του ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη για τον επόμενο «Μπράνκο».

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση στελεχών. Και αυτό αφορά και στο κρίσιμο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Του προσώπου που θα κληθεί να βοηθήσει στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Δικεφάλου, σε συνεργασία με την Αμπελ Φερέιρα, αλλά και υπό την επίβλεψη και την υψηλή επιστασία του Γιώργου Σαββίδη. Ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά αναζητά ένα πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Μάριο Μπράνκο στο οργανόγραμμά του. Ένα πρόσωπο που έχει γνώση της αγοράς και μπορεί να βοηθήσει σε επαφές και διαπραγματεύσεις. Και που θα μπορεί να βγάλει άκρη με τον Σαββίδη και παράλληλα θα κρατάει τις ισορροπίες με τον προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, το όνομα του Βραζιλιανο-ιταλού ατζέντη Λεονάρντο Κορνατσίνι, είναι ψηλά στη λίστα των επιλογών του Δικεφάλου. Και εξετάζεται σοβαρά ως μια λύση που μπορεί να καλύψει όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Έχει άριστη σχέση με τον Γιώργο Σαββίδη και συνολικά το περιβάλλον Ιβάν, είναι ο άνθρωπος που τρέχει την πιθανή αγορά της βραζιλιάνικης Φορταλέζα από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, ξέρει από μεταγραφές, ξέρει τη διεθνή αγορά, μιλάει την ίδια γλώσσα με τον Φερέιρα. Κάτι που θεωρείται εξόχως σημαντικό, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει κάποιον άνθρωπο στο κομμάτι των μεταγραφών, με τον οποίο θα έχει εύκολη συνεννόηση.

Ο Κορνατσίνι παίζει σημαντικό ρόλο στον ΠΑΟΚ την τελευταία 2ετία. Είναι ο ατζέντης που πήγε στον Δικέφαλο τον Λέο Ζαμπά, τον Ντάγκλας Αουγκούστο, πήγε τους Λούκας Πολέτο και Φάμπιο Στάρτζεον στην Ξάνθη και αποτελεί έναν από τους πιο στενούς συνομιλητές του Γιώργου Σαββίδη σε μεταγραφικά θέματα.

Ακόμη και από τη στιγμή που ο Κορνατσίντι βρέθηκε εκτός «Elenko» (σ.σ. εταιρεία που έχει τα δικαιώματα το Ζαμπά), συνέχισε να συναναστρέφεται με τον ΠΑΟΚ σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μάλιστα, φέρεται να έχει «τρέξει» και νέες μεταγραφικές υποθέσεις που του έχουν ανατεθεί από τον Δικέφαλο, αλλά με την ιδιότητα του ατζέντη.

Εάν προκύψει επισημοποίηση του «γάμου» και ο Κορνατσίνι αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή ή κάποιον άλλον (επίσημο) ρόλο στην ΠΑΕ, το μόνο που θα συμβεί είναι ο έλεγχος της εταιρείας «Left Sports», την οποία δημιούργησε μετά το διαζύγιο με την «Elenko», θα περάσει στον αδερφό του, Εντουάρντο Κορνατσίνι.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι στον ΠΑΟΚ εξετάζουν κι άλλες προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια τους, αναφορικά με τον διάδοχο του Μπράνκο. Με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη να παίρνουν σύντομα την απόφασή τους. Και τον Κορνατσίνι να περιμένει με αγωνία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ