Ολυμπιακός: Αυξάνονται οι πιθανότητες για παραμονή του Ομάρ

Ολυμπιακός: Αυξάνονται οι πιθανότητες για παραμονή του Ομάρ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, όλα έδειχναν πως θα αποχωρήσει για το εξωτερικό, όμως το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η παραμονή του στους Πειραιώτες.

Μπορεί να μην υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση ανανέωσης του Ολυμπιακού με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όμως το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Ο Νορβηγός μπακ απασχολεί αρκετές ομάδες του εξωτερικού και μάλιστα φέρεται να έχει και πρόταση στα χέρια του από τη Γαλατασαράι, όμως το πιθανότερο σενάριο η ανανέωση του συμβολαίου του, παρά το γεγονός πως μέχρι πριν μερικές εβδομάδες έμοιαζε πολύ δύσκολο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ομάρ είχε υψηλές απαιτήσεις για νέο συμβόλαιο και η ανανέωση φάνταζε αδύνατη, όμως το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν «ψήνεται» να μετακομίσει στην Τουρκία, παρά το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι (αν και υπάρχουν ενστάσεις από τον Φατίχ Τερίμ).

Η Γαλατασαράι είναι μοναδική ομάδα που έχει δείξει επίσημο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, όμως δεν φαίνεται να δελεάζει τον Νορβηγό, ο οποίος αναμένεται να έχει ραντεβού τις επόμενες μέρες με τον Ολυμπιακό κι αν καμφθεί η οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν αποκλείεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ