Σήμερα η νέα τηλεδιάσκεψη ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς

Σήμερα η νέα τηλεδιάσκεψη ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς

Για το βράδυ της Παρασκευής (08/05) στις 21:00 είναι προγραμματισμένη η νέα τηλεδιάσκεψη των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των 14 ομάδων της Super League.

Για το βράδυ της Παρασκευής (08/05) στις 21:00 είναι προγραμματισμένη η νέα τηλεδιάσκεψη των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των 14 ομάδων της Super League, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου η πρόταση περικοπών των εφετινών συμβολαίων, (λόγω των οικονομικών επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού), που κατέθεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο προς το σωματείο των ποδοσφαιριστών, το working group της Super League.

Η Λίγκα ζητάει από τους παίκτες να μειώσουν κατά 25% τα εφετινά τους συμβόλαια ακόμη κι αν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα και αντίστοιχα να υπάρξει «ψαλίδι» 33% εάν δεν ολοκληρωθεί τελικά η σεζόν. Την περασμένη Δευτέρα (04/05) στην πρώτη τηλεδιάσκεψη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με τους 14 «κάπτενς», η οποία κράτησε περίπου δυόμισι ώρες, δεν πάρθηκε απόφαση, διότι οι αρχηγοί ζήτησαν χρόνο 2-3 ημερών για να ενημερώσουν τους συμπαίκτες τους σε κάθε ομάδα.

Όλα δείχνουν πάντως, πως η πρόταση της Λίγκας δεν θα γίνει αποδεκτή από τους αρχηγούς και τον ΠΣΑΠ (υπάρχει ξεκάθαρα αρνητικό κλίμα από όλους τους ποδοσφαιριστές) κι από το Σάββατο (09/05) οι δύο πλευρές θα μπουν σε επαναδιαπραγμάτευση. Από εκεί και πέρα, στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής, αναμένεται να γίνει εκ νέου συζήτηση για το πρωτόκολλο υγιεινής, σε περίπτωση που συμφωνηθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ