«Άνοιγμα» Τριανταφυλλόπουλου σε Παναθηναϊκό: «Φέρτε μου ένα συμβόλαιο και υπογράφω τώρα»

«Άνοιγμα» Τριανταφυλλόπουλου σε Παναθηναϊκό: «Φέρτε μου ένα συμβόλαιο και υπογράφω τώρα»

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος σε μεγάλη του συνέντευξη μίλησε για τον Παναθηναϊκό και πόσο θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο τριφύλλι.

Είναι ένα από τα παιδιά που έπεσαν στα βαθιά. Στην προηγούμενη προσπάθεια του Παναθηναϊκού για ανάδειξη παικτών από την ακαδημία του, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ήταν από εκείνους που ξεχώριζαν. Βασικό στέλεχος της ομάδας που πήρε τον τελευταίο τίτλο της ομάδας, το Κύπελλο του 2014, ο «Τριάντα», όπως τον φώναζαν οι συμπαίκτες του, είχε δεθεί με τον σύλλογο και τον κόσμο. Και αυτό το δέσιμο κρατάει ακόμα.

Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Panathinaikos24.gr, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που αγωνίζεται στην πολωνική Πόγκον και έχει επιλέξει τον αριθμό 13 στη φανέλα του, έκανε… άνοιγμα στο τριφύλλι. Και σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα επέστρεφε στους πράσινους, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη.

«Δώστε μου ένα συμβόλαιο ότι μπορώ να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό και στο υπογράφω τώρα (σ.σ. γέλια). Τώρα φέρ’ το μου και το υπογράφω. Όπου και να είμαι».

Επιπλέον, εξέφρασε την αγάπη του προς τον σύλλογο, λέγοντας.

«Παναθηναϊκό παρακολουθώ, παρακολουθούσα από μικρό παιδί και θα παρακολουθώ και αφότου τελειώσω την καριέρα μου. Είτε αυτό λέγεται μπάσκετ είτε αυτό λέγεται ποδόσφαιρο είτε είναι οτιδήποτε. Το ότι εγώ απομακρύνθηκα έτσι όπως απομακρύνθηκα, το ότι κάποιοι άνθρωποι αποφάσιζαν για μένα εκείνη την εποχή, δεν αλλάζει τα όσα νιώθω εγώ για τον σύλλογο αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρόσωπα. Έχουν περάσει τόσα πολλά πρόσωπα από τότε που έχει ιδρυθεί η ομάδα.

Ένας τέτοιος σύλλογος δεν ταυτίζεται με πρόσωπα. Υπάρχουν βέβαια άνθρωποι που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία του Παναθηναϊκού, όπως ο Παύλος Γιαννακόπουλος και γενικότερα η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Εγώ δεν μπορώ να έχω άσχημα συναισθήματα επειδή κάποια άτομα που μετά από λίγο φύγανε, αποφασίσανε κάτι για μένα τότε. Τα συναισθήματα του ήταν τα ίδια».

Πάντως, ο Τριανταφυλλόπουλος δεν κλείνει την πόρτα σε καμία άλλη ελληνική ομάδα, αφού στην ίδια συνέντευξη και σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε αλλού, είπε:

«Πλέον μετά από τόσα χρόνια δεν τα βλέπω τα πράγματα τόσο ρομαντικά. Κοιτάω τι θα κάνει καλό στην καριέρα μου και τι θα μείνει στο τέλος γιατί καλώς ή κακώς σε 7 χρόνια από τώρα εγώ μπορεί να μην παίζω και θα πρέπει να συντηρήσω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Τι θα τρώνε; Οπότε δεν έχει να κάνει ποιος είναι ο Σύλλογος. Αυτό που συμφέρει εμένα θα κοιτάξω. Όπως κάθε ομάδα κοιτάει το συμφέρον της έτσι και ο κάθε παίκτης κοιτάει το συμφέρον του. Η ομάδα είναι εκεί ανεξάρτητα ποιος παίζει. Ο παίκτης πρέπει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ