Το συμβόλαιο του Γκιγιέρμε με τον Ολυμπιακό και ο… Θεός

Το συμβόλαιο του Γκιγιέρμε με τον Ολυμπιακό και ο… Θεός

Απόλυτα αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Γκιγιέρμε, ο οποίος δεν κρύβει την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στη Βραζιλία. Πότε λήγει το συμβόλαιο του 29χρονου μέσου και ποια η σύνδεσή του με τον... Θεό!

Συνέντευξη σε Μέσο της Βραζιλίας έδωσε ο Γκιγιέρμε, ο οποίος μίλησε για τον Ολυμπιακό, την επιστροφή στη Βραζιλία και τον… Θεό.

Ο 29χρονος μέσος δήλωσε για μία ακόμη φορά αφοσιωμένος στους «ερυθρόλευκους», ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει κάποια στιγμή και να αγωνιστεί στην πατρίδα του, τη Βραζιλία, και να αναλάβει εκεί ρόλο πρωταγωνιστή παίζοντας σε υψηλό επίπεδο.

Επίσης, ο Γκιγιέρμε μίλησε για το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό το οποίο αφήνει στα χέρια του Θεού, όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτό λήγει στις 30 Ιουνίου 2021.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Γκιγιέρμε:

«Έχω συμβόλαιο γι’ αυτή τη σεζόν και την επόμενη, αλλά ακόμα έχω το όνειρο επιστροφής στη Βραζιλία. Έπαιξα για λίγο εκεί. Θέλω να δείξω την αξία μου και να παίξω σε υψηλό επίπεδο στη χώρα μου. Το συμβόλαιό μου στον Ολυμπιακό το αφήνω στα χέρια του Θεού.

Ειλικρινά μου αρέσει να ζω στην Ευρώπη, αλλά θέλω να επιστρέψω στη Βραζιλία. Δεν ξέρω αν θα είναι την επόμενη σεζόν ή σε τρία χρόνια από τώρα, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω για να αποσυρθώ. Θέλω να γυρίσω και να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να γράψω ιστορία όπου κι αν αγωνιστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ