Όταν έχεις όραμα…

Όταν έχεις όραμα…

Η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς, αποδεικνύει περίτρανα τη φιλοσοφία της διοίκησης Ολυμπιακού και την δίψα για τεράστιες επιτυχίες.

Την ώρα που κάποιοι θέλουν εναγωνίως να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα για να συνεχίσουν την αστειότητα περί «πέτσινου» τίτλου, η διοίκηση του Ολυμπιακού απέδειξε περίτρανα ότι τίποτα δεν πρόκειται να την επηρεάσει, προκειμένου να αλλάξει το πλάνο για γιγάντωση της ομάδας.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς, για δύο ακόμη χρόνια, αποτελεί τρανή απόδειξη, της φιλοσοφίας των διοικούντων. Δεν περίμεναν, ούτε να δουν αν και πότε θα ολοκληρωθεί η σεζόν, ούτε το τί θα γίνει ενόψει της επόμενης περιόδου, λόγω κορονοϊού.

Είδαν το εξαιρετικό έργο του Πορτογάλου τεχνικού, τον κάλεσαν στα γραφεία και με συνοπτικές διαδικασίες, προχώρησαν στη νέα συνεργασία μαζί του. Ειλικρινά δεν ξέρω, όταν τον Μάιο του 2018 γινόταν γνωστό, ότι ο Μαρτίνς θα ήταν ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, πόσοι περίμεναν ότι θα μετατρεπόταν σε… Μπάγεβιτς. Δηλαδή ότι θα γινόταν προπονητής που θα κάνει για τρίτο σερί καλοκαίρι προετοιμασία με τους «ερυθρόλευκους».

Οι διοικούντες και φυσικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, βλέπουν μπροστά, αξιολογούν την δουλειά του προπονητή και ούτε στέκονται σε μεμονωμένα αποτελέσματα, ούτε στις «φωνές» καλοθελητών, με τις οποίες προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια στον Πορτογάλο, αλλά ευτυχώς στο λιμάνι οι φωνές αυτές, από το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο βγήκαν.

Ο Μαρτίνς κέρδισε τον Μαρινάκη, γιατί είναι προπονητής που δουλεύει σκληρά, είναι δίκαιος, φέρνει αποτελέσματα (φέτος ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τοι πρωτάθλημα, είναι ζωντανός στο Κύπελλο και παραμένει ζωντανός στην Ευρώπη) και εκτοξεύει ποδοσφαιρικές αξίες. Ο Τσιμίκας έχει τιμή πώλησης τα 25 εκατομμύρια ευρώ, τον Σισέ και τον Μπα (δύο παίκτες από την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας…), τους θέλουν οι… μισές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ποντένσε ωρίμασε στην παραμονή του στο λιμάνι και βρίσκεται ήδη στην Αγγλία, ενώ παίκτες όπως ο Μασούρας και ο Μπουχαλάκης, κέρδισαν με το σπαθί τους θέση στην ενδεκάδα και εξελίχθηκαν σε πολύτιμα εργαλεία.

Οι διοικούντες πιστεύουν πολύ στον Μαρτίνς και για τον λόγο αυτό, μπήκε ρήτρα ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Ρήτρα τεράστια για προπονητή που κάθεται σε πάγκο ελληνικής ομάδας. Μάλιστα εκτιμούν ότι με τον Πορτογάλο ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να προσφέρει βραδιές «Εμιρέιτς» και το πλέον ενθαρρυντικό, είναι ότι το ίδιο πιστεύει και ο κόουτς: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανανεώνω με τον Ολυμπιακό και συνεχίζω να δουλεύω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο για δύο χρόνια ακόμη και περιμένουμε μεγάλες κατακτήσεις σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο».

Και οι μεγάλες κατακτήσεις που είπε ο Μαρτινς, φυσικά και δεν είναι ένα πρωτάθλημα ή ένα νταμπλ. Κυρίες και κύριοι, τα καλύτερα έρχονται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ