ΠΣΑΠ: Ζητάει νέα τηλεδιάσκεψη με την Λίγκα

ΠΣΑΠ: Ζητάει νέα τηλεδιάσκεψη με την Λίγκα

Οι ποδοσφαιριστές δεν αποδέχονται την πρόταση της Λίγκας για «ψαλίδι» 33% έως 25% και ο ΠΣΑΠ αναμένεται να ζητήσει νέα τηλεδιάσκεψη με τους παράγοντες της Σούπερ Λίγκας.

Τηλεδιάσκεψη με τους παράγοντες της Σούπερ Λίγκας θα ζητήσει ο ΠΣΑΠ, όπως αποφασίστηκε στο σημερινό Δ.Σ του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών και των αρχηγών των 14 ομάδων.

Το αρμόδιο όργανο των ποδοσφαιριστών χθες και σήμερα είχε επαφές με τους αρχηγούς των 14 συλλόγων της πρώτης κατηγορίας σχετικά με την πρόταση που έχει κάνει η διοργανώτρια Αρχή για «ψαλίδι» 25% στις αποδοχές τους εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα και 33% εάν διακοπεί οριστικά λόγω του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις επαφές που έγιναν τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, ο ΠΣΑΠ τις επόμενες ημέρες θα ζητήσει από τη Σούπερ Λίγκα νέα τηλεδιάσκεψη, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα.

Ο ΠΣΑΠ θα μεταφέρει στους παράγοντες της διοργανώτριας αρχής τους ενδοιασμούς και τις επιφυλάξεις των ποδοσφαιριστών και θα θέσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης τις προτάσεις του, αφού φαίνεται πως η πρόταση της Λίγκας για «ψαλίδι» από 33% έως 25% δεν τους βρίσκει σύμφωνους τους παίκτες και δεν θα την αποδεχτούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ