Αυτή είναι η αντιπρόταση του ΠΣΑΠ στη Λίγκα για τις περικοπές

Αυτή είναι η αντιπρόταση του ΠΣΑΠ στη Λίγκα για τις περικοπές

Οι ποδοσφαιριστές θα απαντήσουν αρνητικά στην πρόταση της Λίγκας και θα καταθέσουν τη δική τους πρόταση.

Αρνητική αναμένεται να είναι η απάντηση των ποδοσφαιριστών στην πρόταση της Σούπερ Λίγκας για ψαλίδι ύψους 33% στις αποδοχές τους, εαν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού ή 25% εάν ολοκληρωθεί. Την απόφασή τους αναμένεται να κοινοποιήσουν στην Λίγκα μέσω email την Κυριακή.

Σε αυτό το mail ο ΠΣΑΠ θα αναλύσει τους λόγους για την απόφασή του να απορρίψει την πρόταση που κατατέθηκε από τη Λίγκα και θα ζητήσει νέα τηλεδιάσκεψη, όπου θα θέσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης τις προτάσεις του για τις περικοπές.

Οι ποδοσφαιριστές θεωρούν άδικη την πρόταση της Σούπερ Λίγκας και ετοιμάζονται να αντιπροτείνουν κάθε ομάδα να διαπραγματευτεί ξεχωριστά το ποσοστό μείωσης των συμβολαίων με τους παίκτες της. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο η κάθε ομάδα να φτάσει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές και να βρεθεί η χρυσή τομή.

Κατά τη διάρκεαι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στο Δ.Σ του ΠΣΑΠ και τους αρχηγούς των 14 ομάδων έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να ισχύσει το ποσοστό μείωσης 25%, αλλά μόνο για τους μήνες της πανδημίας (Μάρτιος-Ιούνιος). Η πρόταση ωστόσο απορρίφθηκε, αφού αρκετοί αρχηγοί δεν συμφώνησαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ