Σνάουτσνερ: «Πολλοί σύλλογοι ρωτούν για τον Πάμπλο Γκαρσία»

Σνάουτσνερ: «Πολλοί σύλλογοι ρωτούν για τον Πάμπλο Γκαρσία»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αποκάλυψε ότι η πορεία του Πάμπλο Γκαρσία με την Κ19 του ΠΑΟΚ, έχει κάνει ήδη πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται για τον Ουρουγουανό.

Σε ΜΜΕ της Πολωνίας παραχώρησε συνέντευξη ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ όπου μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία στην Κ19 του ΠΑΟΚ ενώ αποκάλυψε πως ο Ουρουγουανός έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον χωρίς να μιλάμε. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Έχουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και συχνά στα ματς, χρειάζεται να τον… καλμάρω! Τα λέει πολλές φορές με τους αντίπαλους προπονητές και παίκτες και χρειάζεται να επέμβω εγώ (σ.σ. γέλια). Η Κ19 του ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλί πριν την πρώτη ομάδα και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα και περιμένουμε την διοργανώτρια αρχή να αποφασίσει».

Για τον αν υπάρχει η προοπτική να αναλάβει μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ: «Ο Πάμπλο πρέπει να αποκτήσει όλα τα διπλώματα προπονητικής. Πολλοί σύλλογοι ρωτούν για τον Πάμπλο, συμπεριλαμβανομένων και ομάδων από την Κύπρο, αλλά δεν υπάρχει κάτι για την ώρα… Είμαι πεπεισμένος ότι στο σωστό χρόνο, ο Γκαρσία θα γίνει προπονητής πρώτης ομάδας και ίσως με πάρει μαζί του. Για την ώρα, ωστόσο, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε τόσο μακριά γιατί με την πανδημία του κορωνοϊού, δεν γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσει ο κόσμος».

Για τις πιθανότητες να ολοκληρωθεί η φετινό σεζόν: «Τόσα τα πρωταθλήματα των ακαδημιών όσο και της Super League είναι αδύνατον να ξεκινήσουν τώρα. Όλοι περιμένουν την απόφαση της Κυβέρνησης. Οι περισσότεροι σύλλογοι θέλουν να παίξουν γιατί στη μέση υπάρχουν και τα χρήματα αλλά και οι θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Για τον συμπατριώτη του, Κάρολ Σφιντέρσκι: «Στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ έχει σημειώσει πολύ μεγάλη πρόοδο. Έχει κερδίσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα και σκοράρει πολλά γκολ. Στον ΠΑΟΚ είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον Κάρολ και ξέρουν ότι μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος παίκτης. Έχει όλο το πακέτο για μια πολύ ακριβή μεταγραφή στο μέλλον. Όταν ήρθε στην Θεσσαλονίκη, ο Κάρολ δεν γνώριζε ελληνικά και είχε και κάποια θέματα με τα αγγλικά του. Η υποστήριξή μου ήταν να τον βοηθάω ως μεταφραστής και διάφορα άλλα… Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι για έναν ξένο να βρίσκεται μακριά από την πατρίδα του γιατί το ίδιο πέρασα και γω. Είμαι χαρούμενος που ο Κάορλ κατάφερε να εγκλιματιστεί τόσο γρήγορα, έχει βελτιώσει τα αγγλικά και πλέον καταλαβαίνει και ελληνικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνει την κλάση του μέσα στο γήπεδο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ