Τώρα αναγκάστηκαν να θυμηθούν την κεντρική διαχείριση…

Τώρα αναγκάστηκαν να θυμηθούν την κεντρική διαχείριση…

Ο χειμώνας που θα έρθει θα είναι πολύ βαρύς για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και για εκείνους που πανηγύριζαν για τις συνδρομές που τάχα μάζευαν...

Όχι ότι γίναμε κατά πολύ σοφότεροι με όσα ακούστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Υπάρχουν όμως ορισμένα πράγματα που βγαίνουν ως συμπεράσματα. Η υγειονομική κρίση που γρήγορα εξελίχτηκε και σε οικονομική ανάγκασε τους εκπροσώπους ορισμένων ΠΑΕ να έρθουν αντιμέτωποι με μια οδυνηρή πραγματικότητα. Πραγματικότητα η οποία διαλύει τους μύθους, και αναγκάζει σε εγκατάλειψη συμπεριφορών έπαρσης και αλαζονείας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η πλευρά του Παναθηναϊκού πήρε πίσω τις επιφυλάξεις της και τώρα συναινεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Δεν πρόκειται για μια νέα, διαφορετική εκτίμηση των υγειονομικών δεδομένων. Πρόκειται για την διαπίστωση ότι το συνδρομητικό κανάλι δεν πρόκειται να ανοίξει το πορτοφόλι του αν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Ότι (κυρίως) δεν είναι διατεθειμένο να συνεργαστεί τη νέα χρονιά με εκείνες τις ομάδες που δεν θα θελήσουν να ολοκληρωθεί η φετινή.

Σιγά-σιγά παύουν οι αυταπάτες και γίνεται αντιληπτό ότι η τηλεοπτική στέγη είναι πρώτη προτεραιότητα για όλες τις ομάδες. Τώρα καταρρέουν τα φληναφήματα περί τηλεοράσεων των ομάδων που τάχα θα φέρουν έσοδα μεγαλύτερα και από αυτά που θα πρόσφερε ένα συνδρομητικό κανάλι. Αν ήταν έτσι δεν θα χαμήλωνε τα φτερά του ο ΠΑΟΚ και δεν θα σταματούσε να το συζητά η ΑΕΚ.

Τέτοιες κουβέντες και απειλές μπορούν να ακούγοντας νωρίς το χειμώνα. Τώρα, με την νέα οικονομική κρίση παρούσα, κάθε κατεργάρης οδεύει προς τον πάγκο του. Οσοι πρωτοστάτησαν να σπάσει η κεντρική διαχείριση τα μαζεύουν τώρα και αντιλαμβάνονται πως για να φτάσει κάποια επιταγή στα ταμεία τους θα πρέπει να πάρουν τα λόγια τους πίσω και ενδεχομένως να γλύψουν εκεί που έφτυσαν. Τώρα ζητούν από τον Ολυμπιακό να συναινέσει στην κεντρική διαχείριση λες και ήταν αυτός που την έσπασε.

Λογικά ο Ολυμπιακός επισημαίνει ότι κεντρική διαχείριση σημαίνει να υπάρχουν δέκα τέσσερα ταμεία κι όχι δέκα τρία ζητώντας να λυθεί το θέμα της αποδεδειγμένης πολυιδιοκτησίας.

Κι είναι απαραίτητο να μπει ο Ολυμπιακός στην κεντρική διαχείριση διαφορετικά δεν γίνεται να μιλάμε για κέντρα. Οι ερυθρόλευκοι είναι αυτοί που μπορούν να τραβήξουν το κάρο και να οδηγήσουν σε μια ελκυστική προσφορά από τη συνδρομητική τηλεόραση.

Τώρα λοιπόν που σκουραίνουν τα πράγματα και ο Γιώργος Βασιλειάδης… κατοικεί στην αξιωματική αντιπολίτευση και δεν μπορεί να βάλει την Δημόσια Τηλεόραση να μοιράσει λεφτά όλοι σκέφτονται… ψυχραιμότερα και επιστρέφουν εκεί από όπου έφυγαν και ζητούν από τον Ολυμπιακό να μπει μπροστά. Ο χειμώνας που θα έρθει θα είναι πολύ βαρύς για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και για εκείνους που πανηγύριζαν για τις συνδρομές που τάχα μάζευαν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ