ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα θέλει να κρατήσει τον Μαουρίτσιο, αλλά…

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα θέλει να κρατήσει τον Μαουρίτσιο, αλλά…

Ο Αμπελ Φερέιρα έχει πει στη διοίκηση πως είναι απαραίτητη η παραμονή του Μαουρίτσιο, αλλά κάτι τέτοιο μόνο βέβαιο δεν είναι.

To10.gr σας αποκάλυψε χθες την πρόταση που ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ στον Μαουρίτσιο. Μια πρόταση που περιλαμβάνει σημαντικό… ψαλίδι στις αποδοχές και αναμένεται να φτάσει έως το 60%, αφού τα οικονομικά δεδομένα του δικεφάλου μόνο εύκολα δεν είναι.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, πάντως, θα επιχειρήσει να πείσει τον Βραζιλιάνο και να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, αφού τον θεωρεί σημαντικό για το χτίσιμο της ομάδας του, που ευελπιστεί να επιστρέψει στους τίτλους.

Το συμβόλαιο του Μαουρίτσιο ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες και σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να γίνει συνάντηση με τη διοίκηση για να συζητήσουν.

Ήδη, όπως διαβάσατε από χθες, ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει κουβέντα για αποδοχές λιγότερες από 700.000 ευρώ ετησίως, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Βραζιλιάνο, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δήλωσε πως δεν είναι καθόλου σίγουρη η παραμονή του στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ