Άρης: Το ραντεβού του Καρυπιδη

Άρης: Το ραντεβού του Καρυπιδη

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης, θα συναντηθεί σήμερα με τον Άγγελο Χαριστέα, τον Μιχαελ Ένινγκ και άλλα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Συνεχόμενες επαφές είχε τις τελευταίες μέρες ο Θόδωρος Καρυπιδης, αναφορικά με την επίλυση του προβλήματος που προέκυψε απο τη τιμωρία που επέβαλε στον Άρη η ΦΙΦΑ.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα, τον Μιχαελ Ένινγκ και άλλα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη κουβέντα αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και το θέμα της τιμωρίας από τη ΦΙΦΑ, ενώ βασικό αντικείμενο θα είναι ο προγραμματισμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ετοιμάσει δύο πλάνα, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι. Ένα αν επιτευχθεί η άρση του μεταγραφικού BAN που επέβαλε η ΦΙΦΑ και ενα στην αντίθετη περίπτωση. Στο δεύτερο σενάριο οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν σε περισσότερες ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών που λήγουν τον Ιούνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ