Ιντέγε: «Θα εκθέσω σύντομα τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο της Νιγηρίας»

Ιντέγε: «Θα εκθέσω σύντομα τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο της Νιγηρίας»

Ο Μπράουν Ιντέγε σε δηλώσεις του τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη διαφθορά στο ποδόσφαιρο στη Νιγηρία και υποσχέθηκε να αποκαλύψει τα ονόματα όλων των δραστών στο μέλλον.

Ο Μπράουν Ιντέγε παραχώρησε συνέντευξη μέσω Instagram και αναφέρθηκε στη μεγάλη διαφθορά στο ποδόσφαιρο στη Νιγηρία. Ακόμα όμως ο επιθετικός του Άρη υποσχέθηκε να αποκαλύψει τα ονόματα όλων των δραστών στο μέλλον.

Μετά την αποκάλυψη, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υποσχέθηκε ότι μια μέρα θα γράψει ένα βιβλίο για να πει τη δική του πλευρά της ιστορίας και να «εξαρθρώσει» τη διαφθορά στο νιγηριανό ποδόσφαιρο, με αφορμη όσα συνέβησαν το 2014 στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιντέγε ήταν ένα από τα βασικά αστέρια της ομάδας της Νιγηρίας που κέρδισε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2013 στη Νότια Αφρική. Επίσης ο Νιγηριανός στράικερ του Άρη έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόκριση της Νιγηρίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, όμως προς έκπληξη όλων δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των αετών για τη Νότια Αμερική. Μάλιστα, πολλοί άγνωστοι παίκτες στο κοινό είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον τότε ομοσπονδιακό τεχνικό, Στεφέν Κεσί.

Όλα αυτά που έγιναν πριν από έξι χρόνια είχαν κινήσει υποψίες, όμως πλέον τα στοιχεία είναι ακράδαντα, με τον πρώην συμπαίκτη του Ιντέγε στην ομάδα, Τσινέντου Ομπάσι να αποκαλύπτει πρόσφατα ότι του ζητήθηκε να πληρώσει για να συμπεριληφθεί στην ομάδα για τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Ο Ιντέγε μίλησε για αυτή την υπόθεση στο Instagram λοιπόν και τόνισε ότι θα εκθέσει το σύστημα της Νιγηρίας σύντομα…

«Πριν συνταξιοδοτηθώ, θα γράψω ένα βιβλίο και θα τα αποκαλύψω όλα», είπε σε μια συνομιλία στο Instagram με δημοσιογράφο. «Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει μεγάλη διαφθορά στο ποδόσφαιρό μας. Όμως, υπάρχει ένα όριο που υπάρχει πάντα όταν πρόκειται για διαφθορά και δωροδοκία.

«Τόσα πολλά πράγματα δεν είχαν νόημα εκείνη τη στιγμή. Αναρωτιόμουν αν έκανα κάτι λάθος ή αν κάτι δεν έκανα. Μη πηγαίνοντας σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν σαν ο Θεός έβαλε τον προπονητή (Κέσι) να με κόψει όταν αγωνιζόμουν στην Γουέστ Μπρομ.

«Δεν έχω πει σε κανέναν τι πραγματικά συνέβη, μόνο η σύζυγός μου γνωρίζει για την ιστορία. Ήταν οδυνηρό, ένιωθα σαν να λέω κάτι, αλλά αποφάσισα να το κρατήσω για τον εαυτό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ