Σάσα: «Μου έλειψε η ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης» (vid)

Σάσα: «Μου έλειψε η ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης» (vid)

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις και περιμένουν την οριστική απόφαση για την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Ο Λουκάς Σασα με δηλώσεις του στην «ARIS TV » τόνισε οτι του έλειψε πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: «Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να επιστρεφουμε στη προπόνηση, να πατάμε χόρτο. Έχουμε επιτέλους και εναν λόγο να βγούμε από το σπίτι. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα παίξουμε ή οχι, περιμένουμε την απόφαση της ομοσπονδίας. Εμείς όμως πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι».

Για το πως πέρασε με την οικογένεια του τη καραντίνα: «Οι γονείς μου είχαν έρθει στην Ελλάδα πριν προκύψει το πρόβλημα με τον κορωνοϊο. Μετά δεν μπορούσαν να φύγουν και πέρασα όλο αυτό το διάστημα με τους γονείς μου και με τη κοπέλα μου στο σπίτι. Ευχαριστώ τον Θεό που η οικογένεια μου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία για όλους μας. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μεγάλη προσοχή ».

Για την επόμενη μερα: «Τίποτα δεν θα είναι ίδιο, οχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή μας γενικότερα. Αυτό που εύχομαι είναι να ελαττώνονται καθημερινά τα κρούσματα και οι θάνατοι και σιγά σιγά να επανέλθουμε στη κανονική μας ζωή».

Για τα πλει οφ και το κύπελλο σε περίπτωση που συνεχιστεί η αγωνιστική περίοδος: «Αυτή τη στιγμή η ψυχολογική μας κατάσταση είναι λίγο παράξενη γιατί δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε η όχι.Όταν υπάρχει οριστική απόφαση τότε θα συγκεντρωθούμε και εμείς. Το σίγουρο είναι μου λείπει το γήπεδο, μου λείπει το παιχνίδι, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θέλω πολύ να παίξουμε τον ημιτελικό με την ΑΕΚ, ας ελπίσουμε οτι θα πάνε καλά τα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ