Θέλει τον Γκασπάρ τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο ο Ολυμπιακός

Θέλει τον Γκασπάρ τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από τη Σπόρτινγκ την επέκταση του δανεισμού του Μπρούνο Γκασπάρ τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο, ενώ θα υπάρξουν συζητήσεις στο άμεσο μέλλον και για τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Μπρούνο Γκασπάρ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Όμως ο κορωνοϊός τα έφερε έτσι που η συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα για τον παίκτη θα λήξει πριν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα, ο δανεισμός του Γκασπάρ υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έληγε τέλη Ιουνίου, όμως οι ερυθρόλευκοι θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι και τον Αύγουστο. Για αυτό τον λόγο λοιπόν ο Ολυμπιακός ήρθε σε επικοινωνία με τη Σπόρτινγκ για την επέκταση του δανεισμού του, μέχρι το τέλος Αυγούστου. Αυτό είναι και το λογικό εξάλλου, εφόσον οι διοργανώσεις (ειδικά οι ευρωπαϊκές) θα συνεχιστούν μέχρι τότε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σπόρτινγκ δεν έχει απαντήσει στο αίτημα του Ολυμπιακού για την επέκταση του δανεισμού, ενώ τις επόμενες μέρες είναι πιθανό να μπει στη συζήτηση και το μέλλον του Γκασπάρ στους ερυθρόλευκους. Ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την παραμονή του ακραίου μπακ στο λιμάνι και τη νέα σεζόν, όμως αυτές οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες, καθώς προέχει η επέκταση του δανεισμού για τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ