Επιμένουν οι Κροάτες για Μπράνταριτς και Ολυμπιακό

Επιμένουν οι Κροάτες για Μπράνταριτς και Ολυμπιακό

Στην Κροατία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 25χρονου μέσου της Ριέκα, Φίλιπ Μπράνταριτς.

Η Ριέκα φαίνεται πως έχει αλλάξει πολιτική όσον αφορά τις πωλήσεις παικτών, αλλά και τις μεταγραφές, ειδικά μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις από τους πρωταθλητές Κροατίας.

Συγκεκριμένα, από την Ριέκα έχουν φύγει η πουληθεί πολλοί σημαντικοί παίκτες των τελευταίων ετών τις προηγούμενες μέρες και κυρίως μετά την εξαγορά της ομάδας από τον Μίσκοβιτς. Οι Γκαβράνοβιτς, Μίσιτς, Βέσοβιτς και Ελέζ ήταν βασικά μέλη της Ριέκα, τα οποία έφυγαν με μεταγραφές και φαίνεται πως θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportarena.hr, οι επόμενοι που ετοιμάζονται να δουν την πόρτα της εξόδου ή να πουληθούν είναι οι Μπράνταριτς, Ζούπαριτς και ο αρχηγός, Ματέ Μάλες. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φίλιπ Μπράνταριτς, ο οποίος άρεσε στους ερυθρόλευκους από τα μεταξύ τους ματς το καλοκαίρι, αλλά και από τα παιχνίδια με την ΑΕΚ στη συνέχεια.

Ο ίδιος ο Μπράνταριτς θέλει να παραμείνει στην Ριέκα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να έχει θέση βασικού και να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής Κροατίας ενόψει Μουντιάλ.  Αλλά αν οι ερυθρόλευκοι κάνουν μια καλή προσφορά στους Κροάτες τότε σίγουρα ο 25ρονος θα το σκεφτεί.

Οι Πειραιώτες από την άλλη φέρονται να εξετάζουν τη περίπτωση του μέσου των πρωταθλητών Κροατίας πιο ζεστά λόγω των τελευταίων εξελίξεων στην Ριέκα και την αλλαγή πολιτικής στις μεταγραφές και στις αποχωρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ