«Η Ναντ ενδιαφέρεται για τον Χατζηγιοβάνη»

«Η Ναντ ενδιαφέρεται για τον Χατζηγιοβάνη»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ναντ φέρεται να βρίσκεται ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό.

Ο Παναθηναϊκός δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, με προορισμό το Μιλάνο και την Ίντερ. Οι πράσινοι ωστόσο πέρα από τον νεαρό μπακ δεν αποκλείεται να «χάσουν» κι άλλο ποδοσφαιριστή, που αποτέλεσε μάλιστα έναν από τους κορυφαίους της φετινής σεζόν.

Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος ωστόσο υπέγραψε νέο συμβόλαιο πριν μερικούς μήνες το συμβόλαιο του με το τριφύλλι. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των πράσινων λοιπόν φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, έχοντας εκτοξεύσει την αξία του την τελευταία διετία.

Πιο συγκεκριμένα, σημερινά δημοσιεύματα μιλούν για έντονο ενδιαφέρον της Ναντ για τον Χατζηγιοβάνη, με τη γαλλική ομάδα να βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και τον 23χρονο να είναι ένας από τους πρώτους στόχους της.

Όπως αναφέρει λοιπόν το «mercato» και αναδημοσιεύει και Γάλλος δημοσιογράφος, η Ναντ δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να κάνει κίνηση για τον Χατζηγιοβάνη, με τους Ιταλούς να τονίζουν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά στοιχεία, που τη φετινή σεζόν έχει πετύχει 7 τέρματα σε 22 ματς και αναμφίβολα θα προσδώσει ποιότητα στην επιθετική γραμμή της Ναντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ