Στη λίστα της Τραμπζονσπόρ οι Ελαμπντελαουί και Λημνιός

Στη λίστα της Τραμπζονσπόρ οι Ελαμπντελαουί και Λημνιός

Η Τραμπζονσπόρ φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι τόσο τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, αλλά και τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού.

H Τραμπζονσπόρ φαίνεται πως παρακολουθεί την ελληνική αγορά και στόχος της είναι να ενισχυθεί στα άκρα με δυο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Super League.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα λοιπόν, η ομάδα της Τραπεζούνας φέρεται να εξετάζει τις περιπτώσεις του Ομάρ Ελαμπντελαουί και του Δημήτρη Λημνιού ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μπορεί να αποκτηθεί από τους Τούρκους με κανονική μεταγραφή και χωρίς αντίτιμο προς τους ερυθρόλευκους, ενώ αντίθετα ο Δημήτρης Λημνιός αποτελεί ένα από τα καλύτερα περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει λοιπόν η ιστοσελίδα «karadenizgazete.tr», η Τραμπζονσπόρ έχει μιλήσει ήδη με τον εκπρόσωπο του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ώστε να διερευνηθούν οι προθέσεις του, ενώ όσον αφορά την περίπτωση του Νορβηγού το γεγονός ότι θα μείνει ελεύθερος αρέσει, όμως περιμένει να δει την κατάληξη των επαφών του Ομάρ με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ