«Ο Εσίτι πρέπει να φύγει από τον ΠΑΟΚ»

«Ο Εσίτι πρέπει να φύγει από τον ΠΑΟΚ»

Ιστοσελίδα της Νιγηρίας προτρέπει τον Άντερσον Εσίτι να φύγει από τον ΠΑΟΚ για να σώσει την καριέρα του.

Στη λίστα με τους Νιγηριανούς ποδοσφαιριστές που πρέπει να αλλάξουν ομάδα για να σώσουν την καριέρα τους συμπεριλαμβάνει τον Άντερσον Εσίτι η ιστοσελίδα «soccernet.ng».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κομμάτι για τον μέσο του ΠΑΟΚ, ο Εσίτι έχει αγωνιστεί μόλις 1013 λεπτά και θα πρέπει να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα για να βρει τον εαυτό του.

Αναλυτικά:

«Ο Άντερσον Εσίτι ξεκίνησε το ευρωπαϊκό ταξίδι του στην Πορτογαλία, αλλά το όνομά του άρχισε να ακούγεται όταν μετακόμισε στο Βέλγιο.

Η μεταγραφή του του στην Γάνδη το 2016 ήταν ένα βήμα μπροστά που θα του εξασφάλιζε μια μετακίνηση σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Όμως, τρία χρόνια αργότερα ο Εσίτι “παλεύει” στον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα πλήρωσε πέρσι 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, έχει παίξει μόλις 1.013 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις αυτή την αγωνιστική περίοδο. Αν και βρίσκεται μόλις στην πρώτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ μια αποχώρηση από την ελληνική ομάδα σε μια μεγάλη λίγκα θα μπορούσε να βάλει ξανά τον Εσίτι στο προσκήνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ