Άρης: Σκούπα στο Βικελίδης (pics)

Άρης: Σκούπα στο Βικελίδης (pics)

Οι κίτρινοι προχώρησαν σε νέο βιολογικό καθαρισμό στην έδρα τους, ενώ σειρά πήρε και το προπονητικό τους κέντρο, όπως και τα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας φροντίζουν να τηρούν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη στις εγκαταστάσεις τους.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως και στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο όπου προπονείται το ποδοσφαιρικό τμήμα, πραγματοποιήθηκε και πάλι βιολογικός καθαρισμός, αυτή τη φορά στο σύστημα κλιματισμού.

Επιπλέον, και ο Α.Σ. Άρης ανέθεσε σε ειδικό συνεργείο να καθαρίσει τα γραφεία του.

Η ενημέρωση του Pantzartzidis Group (εταιρία του υπευθύνου κτιριακών εγκαταστάσεων και αθλητικών υποδομών της ΠΑΕ, Βαγγέλη Παντζαρτζίδη):

«Σε συνεργασία με την εταιρεία Earth cool πραγματοποιήσαμε βιολογικό καθαρισμό σε όλες τις κλιματιστικές μονάδες που βρίσκονται στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης και στο Δασυγένειο προπονητικό κέντρου του Άρη σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Τα όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, όπως όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι, βρίσκεται σε αναστολή, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν προνοεί για θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και την ασφάλεια. Σ’ αυτό το πλαίσιο, την Τρίτη 26/5 πραγματοποιήθηκε χημικός καθαρισμός στα γραφεία του Α.Σ., από την εταιρία Earth Cool».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ