ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ: Ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Αουγκούστο!

ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ: Ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Αουγκούστο!

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα θα χρειαστεί να παραμείνει ο Ντάγκλας Αουγκούστο, καθώς όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (27/5) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού.

Ο Λατινοαμερικάνος χαφ είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Τρίτης και σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι η ζημιά που έχει υποστεί είναι σοβαρή και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Ντάγκλας Αουγκούστο δέχθηκε ένα χτύπημα στο δεξί γόνατο και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οσον αφορά στον τρόπο αποκατάστασης του τραυματισμού, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, όταν θα έχει υποχωρήσει το αίμαρθρο στο σημείο του χτυπήματος, ενω πολλά θα εξαρτηθούν από τη σταθερότητα του γόνατος.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Τρίτης (26.05).

Τ’αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού. Ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού θ’ αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, όταν θα έχει υποχωρήσει το αίμαρθρο στο σημείο του χτυπήματος, και θα εξαρτηθεί από τη σταθερότητα του γόνατος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ