Ο Άρης θέλει τον Γερμανό του

Ο Άρης θέλει τον Γερμανό του

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μίχαελ Ένινγκ αποτελεί επιβράβευση για τον έμπειρο τεχνικό και δικαίωση για τον Άγγελο Χαριστέα.

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα είναι προπονητής του Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τουλάχιστον. Ο Γερμανός τεχνικός ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους κιτρινόμαυρους και παραμένει στο Κλεάνθης Βικελίδης, εξαργυρώνοντας τη πολύ καλή δουλειά που έκανε τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη για το νέο συμβόλαιο του Μίχαελ Ένινγκ, αποτελεί επιβράβευση για τον Γερμανό τεχνικό και ταυτόχρονα δικαίωση για τον Άγγελο Χαριστέα.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, άλλωστε, ήταν αυτός που έκανε την εισήγηση και επέμενε για τη πρόσληψη του έμπειρου προπονητή, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Γερμανία.

Η παραμονή του Μίχαελ Ένινγκ στη τεχνική ηγεσία του Άρη, συνοδεύεται από πλεονεκτήματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η πολύ καλή συνεργασία που έχει ο Γερμανός τεχνικός με τον Άγγελο Χαριστέα και τον Θόδωρο Καρυπιδη, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην αλλάξουν οι βασικοί άξονες του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στους οποίους έχει συμφωνήσει ο προπονητής του Άρη.

Ο Ενινγκ έχει ενημερωθεί από τούς Καρυπιδη και Χαριστέα οτι το μπάτζετ του Άρη της επόμενης χρονιάς θα είναι χαμηλότερο, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί.

Έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση ο Άρης και αυτές έγιναν δεκτές από την διοίκηση.

Ακόμα, ο Γερμανός τεχνικός έχει δώσει στον Άρη μια συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα και πάνω Σ’ αυτή τη φιλοσοφία θα χτιστεί και η ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με τις απαραίτητες αλλαγές στο έμψυχο υλικό αλλά με την ίδια νοοτροπία.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει καταφέρει να κρατήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια και στα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ αναμένεται να δώσει ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Ουσιαστικά αυτό θα λειτουργήσει ως τελικό κριτήριο σε οτι αφορά τη παραμονή κάποιων παικτών.

Ακόμα, η αλήθεια είναι οτι ο Ένινγκ έχει βρει τα κουμπιά κάποιων εκ των βασικών συντελεστών της καλής πορείας του Άρη τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και έχει πάρει από αυτούς το 100% στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, ο Γερμανός τεχνικός έχει καταφέρει με τη δουλειά του να κερδίσει την εκτίμηση των οπαδών του Άρη, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις που υπήρχαν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός οτι η πλειοψηφία του κόσμου εξέφρασε την ικανοποίηση της για την παραμονή του Μίχαελ Ένινγκ στη τεχνική ηγεσία της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ