Οι μειώσεις στον ΠΑΟΚ και το 40% του μπάτζετ

Οι μειώσεις στον ΠΑΟΚ και το 40% του μπάτζετ

Το οικονομικό πλάνο της Γκοντσάρεβα και η δήλωση - μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για την επόμενη ημέρα της... λιτότητας.

Έγινε η πρώτη συζήτηση στον ΠΑΟΚ. Συζήτηση επί θεμάτων συμβολαίων και της μείωσης που αναμένεται να γίνει στους ποδοσφαιριστές, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μείωση με σκοπό να καλυφθεί η οικονομική ζημιά που έχει υποστεί η ΠΑΕ από τη μη διεξαγωγή αγώνων εδώ και σχεδόν 2.5 μήνες.

Η κουβέντα δεν απέχει πολύ από τη γενικότερη πολιτική του Δικεφάλου, να μειώσει έως και 40% το τρέχον μπάτζετ συμβολαίων. Και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε στη βάση του να μειωθούν οι αποδοχές των ποδοσφαιριστών κατά 20% έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ποσοστό που δεν είναι μυστικό ότι χτύπησε άσχημα στους παίκτες. Διότι μπορεί να είναι ακόμη υπό συζήτηση, αλλά θεωρείται ως βάση για να υλοποιηθεί το πλάνο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Το οικονομικό πλάνο εκπονήθηκε από τη Μαρία Γκοντσάρεβα, έχει την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη και ήδη οι παίκτες αναμένεται να δώσουν την απάντησή τους άμεσα. Για την ακρίβεια, η θετική απάντηση πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς η ΠΑΕ δεν άφησε περιθώρια… συζητήσεων επί της μείωσης.

Ενημερώνοντας τους παίκτες και για τις επόμενες κινήσεις, που προβλέπουν αλλαγή της οικονομικής πολιτικής, τόσο λόγω FFP όσο και λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στο ποδόσφαιρο.

Το πλάνο μείωσης των εξόδων έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν. Βλέπετε, στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν πολιτική. Η φράση του Γιώργου Σαββίδη «ενημερωτικά προς όλους και για κάθε υποψήφιο παίκτη. Οι παλιές «καλές» εποχές τελείωσαν», είναι ενδεικτική της πολιτικής που θα ακολουθηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ