Αποθέωση Καρέρα στη Ρωσία: «Πήρε την ΑΕΚ από τα ερείπια και την οδηγεί σε Κύπελλο και Champions League»

Αποθέωση Καρέρα στη Ρωσία: «Πήρε την ΑΕΚ από τα ερείπια και την οδηγεί σε Κύπελλο και Champions League»

Για ακόμη μία φορά ΜΜΕ της Ρωσίας μιλούν με πολύ καλά λόγια για τον Μάσιμο Καρέρα και το έργο του στην ΑΕΚ.

Τα όσα πέτυχε με την Σπαρτάκ Μόσχας, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 16 χρόνια ο Μάσιμο Καρέρα, δεν έχουν ξεχαστεί στη Ρωσία. Οι αναφορές στο όνομά του είναι πολύ συχνές, με αφορμή και τη δουλειά του στην ΑΕΚ, και αυτή τη φορά, ήταν η ιστοσελίδα sports.ru που αφιέρωσε ένα μεγάλο άρθρο για τον Ιταλό τεχνικό.

«Ο Καρέρα σήκωσε την ΑΕΚ από τα ερείπια μέσα σε τέσσερις μήνες και είναι ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη 2η θέση που οδηγεί στην έξοδο στο Champions League» είναι ο τίτλος του θέματος και σε αυτό οι Ρώσοι στέκονται κυρίως στην φιλοσοφία και την τακτική που εφαρμόζει ο Καρέρα με βασικό στοιχείο τη συμπαγή άμυνα ενώ επισημαίνουν πως έχει χρησιμοποιήσει 32 παίκτες σε όλες τις διοργανώσεις.

Κύριος άξονας του εκτενέστατου αφιερώματος είναι το γεγονός πως παρέλαβε την ΑΕΚ σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση και την οδηγεί στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Για το τελευταίο μάλιστα, γίνεται ειδική αναφορά στο ότι η Ένωση πλησίασε στον πόντο τον ΠΑΟΚ, λόγω του ότι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί για το σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ