Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το ήξερες, το έπαιξες;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μάνατζερ Αϊτόρ: «Μιλάμε με τον Παναθηναϊκό και Μπεσίκτας»

Ο ατζέντης του Αϊτόρ, που αποτελεί διακαή πόθο του Παναθηναϊκού, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τους πράσινους, πλην όμως τόνισε πως με τη Μπεσίκτας οι διαπραγματεύσεις προχωρούν πιο γρήγορα.

Μάνατζερ Αϊτόρ: «Μιλάμε με τον Παναθηναϊκό και Μπεσίκτας» | to10.gr

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα αποτελεί το νούμερο ένα στόχο του Παναθηναϊκού και του Τσάβι Ρόκα για μια θέση στο «πράσινο» ρόστερ. Είναι ο διακαής πόθος του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού, ο οποίος προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση και να τον φέρει στην Ελλάδα, ωστόσο η Μπεσίκτας μοιάζει αυτή τη στιγμή να βρίσκεται πιο κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Άλμπερτ Μποτίνες, με δηλώσεις που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Τουρκίας, έχρισε ως φαβορί για να αποκτήσει τον πελάτη του, την Μπεσίκτας με την οποία μάλιστα όπως τόνισε υπάρχει ήδη προχωρημένες συζητήσεις.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «Fanatik» είπε τα εξής: «Είχαμε συνάντηση με την Μπεσίκτας για την μεταγραφή του Αϊτόρ. Υπάρχει όμως ακόμη ένας ενδιαφερόμενος και αυτός είναι ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και με τους δύο και θα μπορούσα να πω πως εκείνες με την Μπεσίκτας προχωρούν με πιο γρήγορο ρυθμό».