Τσιμίκας: Αν λέει για 20 εκατ. Ευρώ ο Ντι Μάρτζιο…

Τσιμίκας: Αν λέει για 20 εκατ. Ευρώ ο Ντι Μάρτζιο…

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε θερμό ενδιαφέρον της Νις για τον Τσιμίκα, με την διαφορά πως… ξεχνά ότι για να πωληθεί ο Έλληνας άσος θα χρειαστούν τουλάχιστον 20 εκατ. Ευρώ.

Είναι από τα πιο hot ονόματα του καλοκαιριού. Από τις αποκαλύψεις της σεζόν, από τα αριστερά μπακ που κάνουν «πάταγο» στην Ευρώπη. Οι εμφανίσεις του Κώστα Τσιμίκα στο τοπ επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και απέναντι σε κολοσσούς όπως η Άρσεναλ στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν εντυπωσιακές εκτοξεύοντας την χρηματιστηριακή του αξία.

Για αυτό εδώ και καιρό το όνομα του Τσιμίκα συζητιέται παντού σε όλη την Ευρώπη. Όχι φιλολογικά ή… μανατζερικά. Ουσιαστικά! Ο «Τσίμι» είναι περιζήτητος από ομάδες top class όπως η Νάπολι και η Ίντερ. Και δεν είναι μόνο η Ιταλία, είναι κυρίως η Ιταλία.

Εσχάτως προέκυψε η Νις. Η Γαλλική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να δώσει 8 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Τσιμίκα. Ο Ιταλός δημοσιογράφος Ντι Μάρτζιο βγήκε στην πατρίδα του και όχι απλά μίλησε για ενδιαφέρον, το έκανε και πιο… λύσσα τονίζοντας ότι Ολυμπιακός και Νις τα βρίσκουν για τον «Τσίμι». Με το ποσό στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Το θέμα βεβαίως είναι πόσοι πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός θα πουλήσει ένα από τα πιο hot ονόματα του στην διεθνή αγορά με 8 εκατομμύρια ευρώ; Αυτά τα λεφτά φέρεται να ζητάει ο ΠΑΟΚ για τον δικό του αριστερό μπακ, τον Γιαννούλη. Ο ΠΑΟΚ που ΠΡΕΠΕΙ να πουλήσει για να σωθεί οικονομικά, να γλιτώσει από το FFP. Και τον Γιαννούλη δεν τον βλέπουν στην Ευρώπη. Αντε κανένα ματς της Εθνικής με τον Ολλανδό στον πάγκο. Γιατί με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο πως πουλάει πάντα με τους δικούς του όρους. Και αυτό δεν αλλάζει. Για τον Τσιμίκα πρόσφατα είχε γίνει γνωστό πως μόνο με διψήφιο αριθμό θα το σκεφτεί.

Όχι δεν είναι κοντά η Νις και η όποια… Νις σκέφτεται τα 8 εκατ. Ευρώ. Ο διψήφιος που θέλει ο Ολυμπιακός ξεκινάει από το δύο. Το 20 είναι ο «μαγικός αριθμός» για τον Τσιμίκα. Από 20 εκατ. Ευρώ μπαίνει ο Ολυμπιακός στην διαδικασία πώλησης του Έλληνα αριστερού μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ