O Αλαφούζος έστειλε την επιστολή με τον οδηγό του στο σπίτι του Δώνη!

O Αλαφούζος έστειλε την επιστολή με τον οδηγό του στο σπίτι του Δώνη!

Ο Γιάννης Αλαφούζος προτίμησε έναν μάλλον... ιδιαίτερο τρόπο για να ενημερώσει τον προπονητή πως επιθυμεί να λυθεί η συνεργασία τους, αφού έστειλε την επιστολή με τον οδηγό του στο σπίτι του Δώνη.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr, ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε μέσω επιστολής τον Γιώργο Δώνη πως θέλει μετά το τέλος των πλέι οφ να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους. Και τον καλεί να βρουν μια λύση, εννοώντας φυσικά να λύσουν από κοινού το συμβόλαιο, προκειμένου η διοίκηση να μη δώσει τη ρήτρα των 450.000 ευρώ στο τεχνικό τιμ.

Το… εντυπωσιακό είναι ο τρόπος που επέλεξε ο Αλαφούζος να ενημερώσει τον Δώνη για την επιθυμία του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν επέλεξε κάποιο μέιλ ή κάποιο φαξ, αλλά έστειλε την επιστολή με τον οδηγό του και εκείνος την πήγε στο σπίτι του προπονητή το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Δώνης φυσικά έμεινε έκπληκτος από την μάλλον… περίεργη κίνηση του Αλαφούζου, ο οποίος στην επιστολή μιλούσε με ευγενικό ύφος και μεταξύ άλλων ευχαριστούσε τον προπονητή για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο αυτά τα δύο χρόνια.

Οι παίκτες αναμένεται να ενημερωθούν αύριο από τον προπονητή τους, αλλά ήδη ορισμένοι απ’ αυτούς επικοινώνησαν μαζί τους, όταν έμαθαν τα νέα από τα media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ