Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά οι... λαλάκηδες κατάλαβαν τι έγινε;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΑΟΚ: Οδεύει προς παραμονή ο Μαουρίτσιο

Ο Μαουρίτσιο φαίνεται πως θα μείνει και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ, ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ντόουγκας Αουγκούστο στο γόνατο.

ΠΑΟΚ: Οδεύει προς παραμονή ο Μαουρίτσιο | to10.gr

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση ανανέωσης πριν μερικές εβδομάδες στον Μαουρίτσιο, με σαφώς μειωμένες αποδοχές σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιο του όπως είχε αποκαλύψει to10.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, όμως πλέον ήρθε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Ντόουγκας Αουγκούστο στο γόνατο, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για πάνω από έξι μήνες και αυτόματα αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Πλέον, μετά και τη ρήξη χιαστού του Αουγκούστο, η παραμονή του Μαουρίτσιο σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα φαντάζει πιο πιθανή, με τον ΠΑΟΚ να εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει καλύτερο συμβόλαιο στον παίκτη ενόψει της νέας σεζόν.

Η επιθυμία του παίκτη εξάλλου είναι να μείνει στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ επίσης το θέλει, ενώ και τα οικονομικά του συλλόγου είναι δύσκολα, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να πάει για δυο μεταγραφές μέσων και αυτή τη στιγμή η παραμονή του Μαουρίτσιο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.