Ντιόγκο: «Αυτός είναι ο λόγος που απάντησα στον Γκαρσία»

Ντιόγκο: «Αυτός είναι ο λόγος που απάντησα στον Γκαρσία»

O Ντιόγκο σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και το αν μετάνιωσε που αποχώρησε από την ομάδα, αλλά και στον Πάμπλο Γκαρσία και την πρόσφατη κόντρα που είχαν οι δυο τους στο Instagram.

Ο Ντιόγκο μίλησε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2008, το ματς που του έμεινε αλησμόνητο από το πέρασμά του στην Ελλάδα αλλά και στην περιβόητη κόντρα του με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε και στην πρόσφατη κόντρα των δυο στο Instagram με αφορμή μια ανάρτηση του Ουρουγουανού πρώην μέσου του ΠΑΟΚ.

Δείτε μερικές από τις δηλώσεις του στο «Φως»:

Πάμε στη μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό; Εννιά εκατομμύρια έδωσε για να σε πάρει έπειτα από συζητήσεις πολλών εβδομάδων. Τι θυμάσαι από εκείνες τις συζητήσεις;

Τη σεζόν 2007-08 η Άρσεναλ είχε ενδιαφερθεί για μένα, αλλά τότε τραυματίστηκα. Έπειτα επέστρεψα και έκανα ένα καλό πρωτάθλημα με υπέροχα παιχνίδια. Εκείνη την εποχή με θεωρούσαν ως ένα από τους πιο ταλαντούχους και πιο πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία. Είχε αρκετές προσφορές από μεγαλύτερους συλλόγους στη Βραζιλία και από δύο ρωσικούς συλλόγους, τη Λοκομοτίβ και την ΤΣΣΚΑ, ενώ υπήρχε και η πρόταση του Ολυμπιακού. Στον Ολυμπιακό τότε αγωνιζόταν ένας Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο Λεονάρντο, μαζί με τον οποίο αγωνιστήκαμε στην Πορτουγκέσα και είχε πολύ καλά λόγια για τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός έστειλε εισιτήριο στη μητέρα μου για να έρθει στην Ελλάδα να δει από κοντά τις υποδομές του συλλόγου. Μίλησα με τον πρόεδρο της Πορτουγκέσα και του είπα πως είμαι αποφασισμένος να πάω να παίξω στον Ολυμπιακό.

Πώς σε είχε πείσει τότε ο Κόκκαλης να πεις το «ναι»;

Η προοπτική της μεγάλης καριέρας στην Ευρώπη ήταν αυτό που με έπεισε να δεχτώ την πρόταση του Ολυμπιακού. Και φυσικά με ήθελε μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Ο Κόκκαλης με βοήθησε πολύ στην πρώτη μου χρονιά να προσαρμοστώ. Ήταν πολύ σημαντική η συνεισφορά του.

Ποιο ματς και ποιο γκολ σου έχουν μείνει στο μυαλό;

Δεν χωρά αμφιβολία ότι το παιχνίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι αυτό με την Μπενφίκα. Πώς να ξεχάσω τέτοιο ματς; Έζησα μοναδικές στιγμές μέσα στο γήπεδο.

Αισθάνεσαι πως άφησες κάτι στη μέση στον Ολυμπιακό;

Σου το λέω και πάλι. Με την πείρα που έχω τώρα, θα έμενα σίγουρα στον Ολυμπιακό και δεν θα άφηνα την ομάδα.

Αλήθεια, τι είχε γίνει με τον Γκαρσία και ακόμη και σήμερα υπάρχει αυτή η κόντρα;

Οι ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική παίζουν πάντα σκληρά και με πολύ πάθος. Όλοι θέλουν πάντα να κερδίζουν. Τότε ο Γκαρσία έκανε το παιχνίδι του και εγώ έκανα το δικό μου. Στο τέλος όμως ο Ολυμπιακός νίκησε.

Για ποιον λόγο απάντησες πρόσφατα στον Γκαρσία μέσω Ίνσταγκραμ;

Του απάντησα γιατί αναφέρθηκε σε καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, σε πράγματα που είναι εκτός του παιχνιδιού. Επίσης, του απάντησα γιατί οι κάμερες δεν έχουν πιάσει όλα όσα συνέβησαν μεταξύ μας. Εάν αναφερόταν σε κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να του απαντήσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ