Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Νάγκι και Περέα

Οι τέσσερις παίκτες δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Δευτέρας και ο Δώνης ανησυχεί για την παρουσία τους στο ματς με την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Νάγκι και Περέα | to10.gr

Δεν άρχισε καλά η εβδομάδα για τον Γιώργο Δώνη… Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε έξι ονόματα στο απουσιολόγιο του και θα περιμένει στη διάρκεια της εβδομάδας να δει ποιους θα υπολογίζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταρχάς, ο Χουάν Περέα σε μια υπερέκταση του ποδιού του στη διάρκεια του παιχνιδιού, τραυματίστηκε στο δικέφαλο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Έπειτα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης γιατί ένιωσε σφίξιμο στη λαγοκνημιαία ταινία και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης αύριο.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ένιωσε σφίξιμο στον τετρακέφαλο και την Τρίτη θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης. Επίσης ο Ντομινίκ Νάγκι υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε θεραπεία. Τέλος οι Πούγγουρας, Μπεκ διατηρήθηκαν σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.