ΑΕΚ: Το πρώτο «ΟΚ» για τον Βράνιες

ΑΕΚ: Το πρώτο «ΟΚ» για τον Βράνιες

Ο Ίλια Ίβιτς εξασφάλισε τη συγκατάθεση της Άντερλεχτ για την επέκταση του δανεισμού του Βόσνιου στόπερ για ένα μήνα.

Ο Όγκνιεν Βράνιες αγωνίζεται ως δανεικός στην ΑΕΚ από την Άντερλεχτ και δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί να μείνει στην Αθήνα. Ο Ίλια Ίβιτς θα έχει επαφές με τους Βέλγους για το ζήτημα και είχε την πρώτη επικοινωνία για τον Βόσνιο αμυντικό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα walfoot.be.

Η συνομιλία του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης αφορούσε την επέκταση του δανεισμού του Βράνιες, αλλά βραχυπρόθεσμα. Δηλαδή, την παράταση της ισχύουσας συμφωνίας για 30 μέρες, ώστε ο Βόσνιος να παίξει στα Play Off και στο Κύπελλο.

Η αντίδραση των ανθρώπων της Άντερλεχτ ήταν θετική, αφού έτσι και αλλιώς, ούτε υπολογίζουν τον ποδοσφαιριστή, ούτε υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στο Βέλγιο. Το θέμα έμοιαζε τυπικό, αλλά ήταν σημαντικό για την ΑΕΚ να κλείσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Βέλγιο, ο Ίβιτς δεν προχώρησε τη συζήτηση για την επόμενη σεζόν. Πρώτα θα μιλήσει με τον Βράνιες και μετά θα προσεγγίσει τους Βέλγους για να διαπραγματευτούν. Όμως, ο Βόσνιος στόπερ θέλει να συνεχίσει στα Σπάτα και οι πιθανότητες είναι υπέρ του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ