Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Έλα κυρ Γιάννη. Ο Καλπαζίδης είμαι. Έχει ξενοδοχείο το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Το πρώτο «ΟΚ» για τον Βράνιες

Ο Ίλια Ίβιτς εξασφάλισε τη συγκατάθεση της Άντερλεχτ για την επέκταση του δανεισμού του Βόσνιου στόπερ για ένα μήνα.

ΑΕΚ: Το πρώτο «ΟΚ» για τον Βράνιες | to10.gr

Ο Όγκνιεν Βράνιες αγωνίζεται ως δανεικός στην ΑΕΚ από την Άντερλεχτ και δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί να μείνει στην Αθήνα. Ο Ίλια Ίβιτς θα έχει επαφές με τους Βέλγους για το ζήτημα και είχε την πρώτη επικοινωνία για τον Βόσνιο αμυντικό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα walfoot.be.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συνομιλία του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης αφορούσε την επέκταση του δανεισμού του Βράνιες, αλλά βραχυπρόθεσμα. Δηλαδή, την παράταση της ισχύουσας συμφωνίας για 30 μέρες, ώστε ο Βόσνιος να παίξει στα Play Off και στο Κύπελλο.

Η αντίδραση των ανθρώπων της Άντερλεχτ ήταν θετική, αφού έτσι και αλλιώς, ούτε υπολογίζουν τον ποδοσφαιριστή, ούτε υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στο Βέλγιο. Το θέμα έμοιαζε τυπικό, αλλά ήταν σημαντικό για την ΑΕΚ να κλείσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Βέλγιο, ο Ίβιτς δεν προχώρησε τη συζήτηση για την επόμενη σεζόν. Πρώτα θα μιλήσει με τον Βράνιες και μετά θα προσεγγίσει τους Βέλγους για να διαπραγματευτούν. Όμως, ο Βόσνιος στόπερ θέλει να συνεχίσει στα Σπάτα και οι πιθανότητες είναι υπέρ του…