Παναθηναϊκός: Η πραγματική δυσκολία για τον Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Η πραγματική δυσκολία για τον Αϊτόρ

Τα κόλπα του μάνατζερ του 24χρονου εξτρέμ, Αλμπέρτο Μποτίνες αποτελούν τον πιο σημαντικό λόγο που καθυστερεί η συμφωνία με τον Τσάβι Ρόκα.

Το γεγονός ότι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα δεν έχει ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στη Μπεσίκτας, είναι η πιο ξεκάθαρη απόδειξη ότι η προσφορά που «αποκάλυψαν» τα τουρκικά ΜΜΕ ενέχει τεράστια δόση υπερβολής. Αλλιώς, ο Ισπανός θα ήταν με το στυλό στο χέρι, απολαμβάνοντας τα πρώτα προνόμια ενός ηγεμονικού συμβολαίου.

Όμως, η πραγματική δυσκολία είναι άλλη… Οι χειρισμοί του Αλμπέρτο Μποτίνες, του ατζέντη του Αϊτόρ, δεν διακρίνονται από το… Fair Play. Θεωρητικά είναι θεμιτό για τον Μποτίνες να επιχειρεί να κερδίσει ότι περισσότερο μπορεί για τον πελάτη του. Όχι όμως με τόσο… χοντροκομμένο τρόπο.

Ο Μποτίνες μιλάει με μεγάλη ευκολία στα μέσα ενημέρωσης, διαφημίζει ότι ο Αϊτόρ έχει κρούσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες όταν στην πραγματικότητα, εκείνος τον έχει προτείνει και διακατέχεται από μία αναβλητικότητα στη διαπραγμάτευση.

Ο Τσάβι Ρόκα αντιλαμβάνεται το παιχνίδι του Μποτίνες, εξαρχής ήταν σαφής ως προς τις οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού και δεν πρόκειται να ματσάρει την προσφορά της Μπεσίκτας. Ωστόσο, ο Καταλανός προσφέρει άλλα κίνητρα στον ποδοσφαιριστή, όπως το σχέδιο για την αξιοποίηση του και τη δυνατότητα συμμετοχής στις διοργανώσεις της UEFA.

Η πρόταση του Ρόκα στον Αϊτόρ τελεί σε ισχύ και αναμένει την απάντηση. Για την οποία ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν γνωρίζει πότε θα πάρει, ούτε έχει θέσει αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

Προς το παρόν, οι πιθανότητες δείχνουν να είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού. Τα κόλπα του Μποτίνες δεν έχουν αποδώσει, ο Αϊτόρ διστάζει να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, ειδικά όταν τα χρήματα δεν είναι τόσα πολλά και το δέλεαρ της Αθήνας μεγαλώνει. Το «si» του Ισπανού δεν είναι σίγουρο, αλλά κερδίζει έδαφος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ