Κόρχουτ: «Οι οπαδοί μας ζητάνε το κύπελλο» (vid)

Κόρχουτ: «Οι οπαδοί μας ζητάνε το κύπελλο» (vid)

Ο Μίχαϊ Κόρχουτ αναφέρθηκε στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση, αλλά και στον ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και στον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο «ARIS TV» ο Μίχαϊ Κόρχουτ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση: «Επιτέλους είμαστε πίσω στο γήπεδο μας, μετά από τρεις μήνες. Τα συναισθήματα μας βέβαια είναι λίγο παράξενα και περίεργα. Το σίγουρο είναι οτι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση. Παίζουμε το πρώτο μας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση και να ξεκινήσουμε με νίκη».

Για το πως πέρασε τη καραντίνα: «Ήταν μια δύσκολη εμπειρία. Για κανέναν δεν ήταν εύκολο αυτό που έγινε με τη καραντίνα ,αλλά ευτυχώς από οτι φαίνεται η ζωή μας σιγά σιγά επιστρέφει στη κανονικότητα. Ελπίζω αυτός ο ιός να μην επιστρέψει ποτέ ξανά».

Για τα πλέι οφ: «Έχουμε τα πλέι οφ και το Κύπελλο. Για να είμαστε ειλικρινείς, στο πρωτάθλημα δεν έχουμε τόσο ισχυρό κίνητρο όσο στο Κύπελλο. Οι οπαδοί μας με σταματανε και ζητούν το Κύπελλο. Περιμένουμε πότε θα παίξουμε με την ΑΕΚ. Μακάρι να πάρουμε την πρόκριση και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Υπάρχουν δύο δεδομένα. Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι και η απουσία του κόσμου. Είναι απώλεια για εμάς. Ο κόσμος μας είναι φανταστικός και βοηθάει πολύ. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε ένα γκολ στον επαναληπτικό. Οσο πλησιάζει, θα προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι και αισιοδοξώ ότι θα πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ