ΠΑΟΚ : «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το πρωτάθλημα» είπε ο Μακ

ΠΑΟΚ : «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το πρωτάθλημα» είπε ο Μακ

Για τις 100 συμμετοχές που συμπλήρωσε με την φανέλα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Ρόμπερτ Μακ και να αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος είναι ο Ρόμπερτ Μακ όλο αυτό το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος εξτρέμ έφτασε τις 100 εμφανίσεις με τη φανέλα του δικέφαλου του Βορρά και πλέον επόμενος μεγάλος στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και έφτασα τις 100 συμμετοχές. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2014. Στο πρώτο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είχα την ευτυχία να σκοράρω κιόλας. Όσον αφορά το ματς που θυμάμαι περισσότερο, ήταν το ματς με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία, που την κερδίσαμε με 1-0.Όταν αναφέρεις τον ΠΑΟΚ, αμέσως σου έρχονται στο μυαλό οι οπαδοί του. Είναι φανταστικοί, είναι δύσκολο να περιγράψει το συναίσθημα του να παίζεις στην γεμάτη Τούμπα».

Όσο για το πρωτάθλημα και αν θα το κατακτήσει ο ΠΑΟΚ;

«Είναι εύκολο. Αν κερδίσουμε όλα τα ματς που μας απομένουν, θα είμαστε πρωταθλητές. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να πανηγυρίσουμε στο τέλος μαζί με τους οπαδούς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ