Ιντέγε στο MEGA: «Θα αποφασίσω με την οικογένεια μου για την παραμονή μου» (vid)

Ιντέγε στο MEGA: «Θα αποφασίσω με την οικογένεια μου για την παραμονή μου» (vid)

Ο Μπράουν Ιντέγε που έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Άρη μίλησε στο MEGA για την παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και το μέλλον του.

Ο Μπράουν Ιντέγε παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA και αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Άρη, αλλά και στη γενικότερη παρουσία του στους κίτρινους.

Ο Νιγηριανός επιθετικός τόνισε ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του μαζί με την οικογένεια του, ενώ στάθηκε και στα play off και το γεγονός ότι τα παιχνίδια διεξάγονται χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νιγηριανού επιθετικού στο MEGA:

«Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς φιλάθλους γιατί αυτοί είναι το κινητρο μας, μέσα και εξω από το γήπεδο».

Για το παιχνίδι Άρης-ΟΦΗ: «Ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα, που ξέρει πως να κυκλοφορεί τη μπάλα. Εμείς αποδειξαμε οτι έχουμε τη καλύτερη ομάδα και οτι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καθε αντίπαλο. Ήταν καλό που ξεκινήσαμε με νικη τα πλέι οφ».

Για το πώς πέρασε στην καραντίνα: «Πέρασα πολύ χρόνο διαβάζοντας βιβλία ενώ κατάφερα να βελτιώσω τις ικανότητές μου στο παιχνίδι FIFA»

Για το αν είναι καλύτερος μάγειρας ή ποδοσφαιριστής: «Είμαι πολύ καλός και στα δύο».

Για το οτι το σπίτι του έχει θεα θάλασσα: «Διάλεξα αυτό το σπίτι γιατί όταν ξυπνάω και βλέπω αυτή τη θέα, αισθάνομαι ευτυχισμένος».

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στον Άρη: «Είχα μια συζήτηση με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τον ενημέρωσα οτι θα ήθελα να ολοκληρώσω τη αγωνιστική περίοδο και στη συνέχεια θα πάω με την οικογένεια μου στη πατρίδα μου και εκεί θα αποφασίσω».

Για το αν παίζουν ρόλο τα χρήματα η το να παιρνάει καλά: «Πρώτα απ ‘ όλα το να περνάω καλά σε μια ομάδα. Στη συνέχεια τα χρήματα, γιατί είμαστε επαγγελματίες αθλητές και ζούμε από αυτό».

Για τον ρατσισμό στην Αμερική: «Δεν είναι σωστό αυτό που συμβαίνει. Νομίζω οτι το σύστημα δεν είναι δίκαιο με τους μαύρους ανθρώπους. Όπως λέει το ρητό, οι ζωές τους μετράνε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ