«Ο Άκπομ μπορεί να προσθέσει ποιότητα στην επίθεση της Νιγηρίας»

«Ο Άκπομ μπορεί να προσθέσει ποιότητα στην επίθεση της Νιγηρίας»

Αφιέρωμα στον Τσούπα Άκπομ κάνει δημοσίευμα της Νιγηρίας που τονίζει πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας.

Ο Τσούμπα Άκπομ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί για τη Νιγηρία (έχει μεγαλώσει στη Βρετανία κι έχει παίξει στις μικρές ομάδες της Αγγλίας) και δημοσίευμα από την αφρικανική χώρα υπογραμμίζει πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ενταχθεί στην Εθνική, μέσα στο 2020.

Συγκεκριμένα, οι Νιγηριανοί τον συμπεριλαμβάνουν σε μια λίστα αποτελούμενοι από δέκα ποδοσφαιριστές και στέκονται στην επιθυμία του 24χρονου άσου να φορέσει την φανέλα των «Σούπερ Αετών».

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Οι Σούπερ Αετοί μπορούν να βασίζονται και στον, γεννημένο στην Βρετανία, Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος ταιριάζει πραγματικά στον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης αλλά και να δώσει βοήθειες από τα άκρα.

Μετά την ολοκλήρωση της μακρόχρονης σχέσης του με την Άρσεναλ, ο Τσούμπα μεταπήδησε στην Ελλάδα όπου έκανε καλύτερα πράγματα, σημειώνοντας κρίσιμα γκολ στην πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φέτος έχει επτά γκολ και δυο ασίστ σε 23 αγώνες πρωταθλήματος και δεν είναι άγνωστος στην Εθνική Νιγηρίας.

Ο Άκπομ μπορεί να δώσει περισσότερες επιλογές και να προσθέσει ποιότητα στην επίθεση της Νιγηρίας. Είναι αρκετά καλός και έχει ήδη δηλώσει έτοιμος να πολεμήσει για μια θέση στην ομάδα.

Ο 24χρονος έχει ανακοινώσει την πρόθεση του να αγωνιστεί για τους Σούπερ Αετούς, από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις«μικρές» ομάδες της Εθνικής Αγγλίας, με 21 γκολ σε 42 εμφανίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ