ΠΑΟΚ και Άρης ενδιαφέρονται για τον Ντένις Μαν (vid)

ΠΑΟΚ και Άρης ενδιαφέρονται για τον Ντένις Μαν (vid)

Οι δύο μεγάλοι της Θεσσαλονίκης φέρονται να… αντιδικούν για τον 21χρονο Ρουμάνο επιθετικό της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Μεταγραφική «μάχη» ΠΑΟΚ και Άρη αποκάλυψε ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι. Ο Ρουμάνος παράγοντας ισχυρίστηκε ότι οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρονται για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, Ντένις Μαν.

Οι ισχυρισμοί του Μπεκάλι γράφονται στην ιστοσελίδα «telekomsport.ro», η οποία έχει εκτενές ρεπορτάζ για τον ποδοσφαιριστή. Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης φέρονται να έχουν στη λίστα τους τον Μαν, ανταγωνιζόμενοι άλλους ενδιαφερόμενους από την Ευρώπη.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι εκτός από τους δύο μεγάλους της συμπρωτεύουσας, τον Μαν παρακολουθούν οι Φέγενορντ, Αταλάντα, Φιορεντίνα, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Φενέρμπαχτσε.

Ο Ντένις Μαν είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ρουμανικού ποδοσφαίρου και την τρέχουσα περίοδο έχει καταγράψει με την Στεάουα στο πρωτάθλημα επτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε 24 ματς.

Ο Τζίτζι Μπεκάλι έχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες του Μαν και θεωρεί ότι θα τον πουλήσει με πάρα πολλά χρήματα. Για αυτό, στην τελευταία επέκταση του συμβολαίου του, έβαλε ρήτρα 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως, ακόμα και αν ο Μπεκάλι υπερβάλλει, είναι βέβαιο ότι ο Μαν συγκαταλέγεται στους πιο αξιοπρόσεκτους νέους παίκτες. Ακόμα και η UEFA τον συμπεριέλαβε στη σχετική λίστα τον Ιανουάριο του 2018, με τον τίτλο «νέοι που αξίζει να δείτε».

Ο Μαν έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022 με τη Στεάουα, ενώ έχει παίξει 4 φορές με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας, σκοράροντας 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ