«Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για τον Ελ Μουχαμάντι» (vid)

«Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για τον Ελ Μουχαμάντι» (vid)

Τα αιγυπτιακά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του «10» για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον 24χρονο δεξιό μπακ της Ισμαΐλι.

Για πρόταση του Παναθηναϊκού στην Ισμαΐλι για τον Μπάχερ Ελ Μουχαμάντι κάνουν λόγο τα αιγυπτιακά ΜΜΕ. Το «10» σας είχε αποκαλύψει ότι ο 24χρονος Αιγύπτιος δεξιός μπακ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Τσάβι Ρόκα, όμως στην πατρίδα του πάνε παρακάτω το ρεπορτάζ.

Ο Μουχαμάντι είναι ο αρχηγός της Ισμαΐλι και έχει εκφράσει την επιθυμία να πάρει μεταγραφή μετά το τέλος της σεζόν. Η Αχ Αχλί και η Ζάμαλεκ, οι δύο μεγάλες της χώρας, έχουν καταθέσει προτάσεις για τον 24χρονο διεθνή αμυντικό, όμως η Ισμαΐλι τις έχει απορρίψει και προτιμά να τον παραχωρήσει εκτός Αιγύπτου.

Το όνειρο του Μουχαμάντι είναι να παίξει στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να μετατραπεί στη διέξοδο του. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το Τριφύλλι «έχει ζητήσει τον παίκτη με καθεστώς συνιδιοκτησίας, αλλά δεν προσφέρει χρήματα για την αγορά του».

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία λεπτομέρεια που θα ταίριαζε στην οικονομική δυσπραγία που διακρίνει τον Παναθηναϊκό αυτή την περίοδο. Από την άλλη, η Ισμαΐλι θα έχει την ευκαιρία να καρπωθεί πολλά χρήματα σε ενδεχόμενη μεταπώληση του αρχηγού της σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Μουχαμάντι φέρεται να απασχολεί ομάδες της Μέσης Ανατολής και κάποιες ευρωπαϊκές, αλλά από πρωταθλήματα ήσσονος σημασίας. Αντίθετα, η πρόταση του Παναθηναϊκού μοιάζει δελεαστική για τον Αιγύπτιο δεξιό μπακ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ