Ελ Καντουρί: «Στόχος μας η δεύτερη θέση»

Ελ Καντουρί: «Στόχος μας η δεύτερη θέση»

Με το πρωτάθλημα να έχει χαθεί πλέον οριστικά, ο Ομάρ Ελ Καντουρί τόνισε πως στόχος είναι η δεύτερη θέση και η έξοδος στα προκριματικά του Champions League.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε στη NOVA μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και αφού στάθηκε στο γεγονός πως το μόνο που έλειψε από την ομάδα του ήταν το γκολ, τόνισε πως στόχος είναι πλέον η δεύτερη θέση.

Όσα είπε:

«Είναι αλήθεια ότι σήμερα κάναμε καλό παιχνίδι και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις και να πετύχουμε κάποιο γκολ. Κρατάμε ότι παίξαμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι, κρατάμε αυτό το κομμάτι και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο μετά από ένα διάστημα τριών μηνών, δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, οπότε σήμερα ήμασταν διαφορετικοί και καταφέραμε να βγάλουμε την ποιότητα που θέλουμε να κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Θέλαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε την δεύτερη θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να κρατήσουμε την δεύτερη θέση για να βγούμε στο Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ