Σισέ-Μπα: Σκηνή από το μέλλον…

Σισέ-Μπα: Σκηνή από το μέλλον…

Οι δύο Σενεγαλέζοι αμυντικοί θα βρίσκονται απόψε στο ματς με τον Άρη μπροστά από τον Σα. Όπως στο Λονδίνο, όπως με την Γουλβς μετά την αποβολή του Σεμέδο, όπως με την Γουλβς στην ρεβάνς.

Η πορεία του κοινή. Πριν τον Ολυμπιακό αλλά και στον Ολυμπιακό. Το μέλλον τους επίσης διαγράφεται ευοίωνο. Αν μάλιστα ο Σισέ δεν είχε ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ με την υγεία του στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για αυτόν.

Για τον Μπα η σεζόν αποτελεί έναν θρίαμβο! Ήρθε αθόρυβα, πήρε σιγά-σιγά τις ευκαιρίες του και έκανε το «μπαμ» καπαρώνοντας για τα καλά μια θέση βασικού στα στόπερ του Ολυμπιακού. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Άρσεναλ τον έβαλαν στο στόχαστρο Αγγλικών ομάδων.

Με τον Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό το δίδυμο από την Σενεγάλη δεν είναι εύκολο να συνυπάρξει στα μετόπισθεν των ερυθρολεύκων.

Όταν ο Πορτογάλος στόπερ λείπει όμως, όπως απόψε κόντρα στον Άρη, οι Σισέ – Μπα συναντιούνται ξανά. Όπως συνέβη στην επική βραδιά στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, όπως είχε συμβεί λίγο νωρίτερα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όπως τους είδαμε να αγωνίζονται μαζί από το 33ο λεπτό της αναμέτρησης με την Γουλβς, μετά την αποβολή του Σεμέδο.

Όπως θα τους δούμε και στην ρεβάνς με την Γουλβς, κάπου μέσα στον Αύγουστο, όταν και θα οριστεί επίσημα το ματς στην Αγγλία.

Με τον Ρούμπεν Σεμέδο μάλιστα να είναι «περικυκλωμένος» από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης το δίδυμο Σισέ-Μπα είναι πολύ πιθανό να το βλέπουμε πολύ συχνά με τα ερυθρόλευκα.

Πήγαμε πολύ μακριά βεβαίως, ας μείνουμε στο τώρα.

Και το τώρα για τον Ολυμπιακό είναι ο Άρης και μια ακόμη ευκαιρία για το δίδυμο από την Σενεγάλη για να υπερασπιστεί με επιτυχία τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ