Αλμπάνης: «Χαρούμενος για τη νίκη, να πάρουμε τη δεύτερη θέση»

Αλμπάνης: «Χαρούμενος για τη νίκη, να πάρουμε τη δεύτερη θέση»

Ο Χρήστος Αλμπάνης χαρακτήρισε σημαντικό το τρίποντο της ΑΕΚ στην Κρήτη, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ πέρασε από την Κρήτη, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να κερδίζει με 2-0 τον ΟΦΗ και να ανεβαίνει στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος νικηφόρας αναμέτρησης στο Γεντί Κουλέ, ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε στην κάμερα της NOVA. Ο Έλληνας εξτρέμ εστίασε στο πόσο σημαντικό ήταν το τρίποντο, προκειμένου να οδηγηθεί η ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντανιέλε Βέρντε.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Ηταν μεγάλης σημασίας για να πάρουμε προς στιγμήν τη 2η θέση. Θέλουμε να μείνουμε εκεί και να πάμε Τσάμπιονς Λιγκ. Προσαρμοστήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν αφήσαμε τον ΟΦΗ να παίξει ποδόσφαιρο. Κάναμε ευκαιρίες, πετύχαμε δυο γκολ και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τον ΟΦΗ;

«Είναι δυνατά τα χαρακτηριστικά του να βγαίνουν γρήγορα μπροστά. Καταφέραμε να το ανακόψουμε. Αυτός ηταν ο σκοπός μας. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν».

Για τη 2η θέση που είναι πλέον η ΑΕΚ και τη συνέχεια;

«Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο και γενικά στη ζωή είναι να υπάρχει διάρκεια. Θέλουμε να εδραιωθούμε εκεί φέτος και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό».

Για τον Βέρντε;

«Είναι αξιόλογο παιδί. Τον αγαπώ και τον σέβομαι. Θα μπορούσα για ώρα να πλέκω το εγκώμιό του. Του είπα, όταν μπήκε αλλαγή στη θέση μου «αν σκοράρεις, έλα σε μένα». Με δικαίωσε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ