Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση για το «ψαλίδι»

Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση για το «ψαλίδι»

Ο Τσάβι Ρόκα εξήγησε στους παίκτες ότι περιμένει τη θετική απάντηση τους για την αποφυγή της μονομερούς ενέργειας από τη διοίκηση.

Σε… σήριαλ έχει εξελιχτεί το «ψαλίδι» στις αποδοχές των παικτών του Παναθηναϊκού λόγω της πανδημίας. Πριν την προπόνηση της Τρίτης, ο Τσάβι Ρόκα μετέφερε στην ομάδα την τελευταία πρόταση της διοίκησης, την τρίτη κατά σειρά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ρόκα, η μείωση ορίζεται στο 26% της τελευταίας δόσης που θα εισπράξουν οι παίκτες ή στο 6,5% των συνολικών αποδοχών. Ο Καταλανός έδωσε διορία στους ποδοσφαιριστές να συζητήσουν μεταξύ τους και να αποφασίσουν και θα περιμένει την Τετάρτη την απάντηση τους.

Οι παίκτες είχαν αρνηθεί τις δύο προηγούμενες προτάσεις και ο Ρόκα τους εξήγησε ότι πλέον τα περιθώρια για διαπραγμάτευση έχουν στενέψει. Η διάθεση των «πράσινων» είναι θετική, αλλά έως ότου δοθεί οριστική απάντηση όλα παραμένουν ρευστά. Πάντως, εάν ακολουθήσει νέο «όχι», δύσκολα θα αποφευχθεί η μονομερής ενέργεια από την ΠΑΕ.

Γέμισε το απουσιολόγιο

Μετά από δύο ημέρες ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήλθαν την Τρίτη στις προπονήσεις.

Πέραν των τραυματιών Πούγγουρα, Περέα, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ατομικό και των Νάγκι, Μπεκ οι οποίοι έκαναν θεραπεία, απόντες ήταν οι Χατζηγιοβάνης (ενόχληση στους περονιαίους), Σένκεφελντ (θυλακίτιδα στη λαγονοκνημιαία ταινία), Νούνες (οσφυαλγία), Γιόχανσον (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο).

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ανοίγματα και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ