Απίθανα πράγματα από τον Τσούμιτς: Κερδισμένη κόκκινη, γκολ και δύο ασίστ (Vid)

Απίθανα πράγματα από τον Τσούμιτς: Κερδισμένη κόκκινη, γκολ και δύο ασίστ (Vid)

Ο Νίκολα Τσούμιτς ισοπέδωσε την Μπάτσκα Τόπολα, σκόραρε για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι, έφτασε τα 16 γκολ στη σεζόν και έρχεται στην Ελλάδα, για να πάρει θέση στον Ολυμπιακό!

Η μεταγραφή του πέρασε στα ψιλά. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τον «έκλεψε» μέσα από τα χέρια του Ερυθρού Αστέρα και του ΠΑΟΚ, αλλά και άλλων ομάδων που είχαν προσπαθήσει να τον κάνουν δικό τους. Η ανακοίνωση της απόκτησης του Νίκολα Τσούμιτς δεν είχε προακλέσει καμία ιδιαίτερη αίσθηση. Είχε εκληφθεί ως ακόμη μία μεταγραφική κίνηση με… μέλλον, αλλά όχι παρόν, για τους Πειραιώτες.

Αλλά λίγους μήνες μετά, ο ασταμάτητος εξτρέμ των Ερυθρόλευκων, κατάφερε να αλλάξει τη συζήτηση. Κατάφερε να βάλει το όνομά του στην κουβέντα για… μονιμοποίηση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Με τον Πέδρο Μαρτίνς, το τμήμα σκάουτινγκ και όλους στον σύλλογο, να διαπιστώνουν πως αυτός ο 21χρονος δεξιός εξτρέμ, μπορεί να αποτελέσει παίκτη-αποκάλυψη για τους Πειραιώτες.

Και η αλήθεια είναι πως κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει ότι έχει όλα τα προσόντα για να καταφέρει να πάρει έστω την ευκαιρία του. Τα 16 γκολ και οι 5 ασίστ σε μόλις 27 παιχνίδια, επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για περίπτωση παίκτη που απλά δεν μπορείς να αδιαφορήσεις!

Ο Τσούμιτς σκόραρε και στη νίκη (3-1) της Ραντνίτσκι Νις επί της Μπάτσκα Τόπολα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του μόλις στο 14ο λεπτό.

Αλλά δεν ήταν μόνο το γκολ του που έκανε τη διαφορά. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Τσούμιτς κέρδισε την κόκκινη κάρτα από τον Σρτζαν Γκράμπεζ. Αφού σκόραρε με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή (14′), στο 18′ έδωσε ασίστ πάρε – βάλε στον Στέφαν Μιχάιλοβιτς! Στη συνέχεια έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ, ωστόσο στο 43ο λεπτό ολοκλήρωσε το απίθανο κρεσέντο του, με ακόμη μία ασίστ (σε άδειο τέρμα) στον Μιχάιλοβιτς.

Αυτό ήταν το 5ο σερί ματς που σκοράρει με τη Νις, διάστημα στο οποίο έχει σημειώσει συνολικά 7 γκολ. Από τις 30 Νοεμβρίου του 2020, όταν μπήκε ο Ολυμπιακός στη ζωή του, έως και σήμερα, σε 14 αναμετρήσεις, ο Τσούμιτς έχει πετύχει 14 γκολ! Οντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες του σερβικού πρωταθλήματος, αλλά και 4ος σκόρερ της Λίγκας, με τα συνολικά 12 γκολ του!

Τα θετικά νέα για τον Ολυμπιακό έρχονται από το γεγονός ότι ο Τσούμιτς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Νις,  Αυτή ήταν η 30ή αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος και πλέον ο 21χρονς εξτρέμ θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και εν συνεχεία θα βρεθεί στο Ρέντη, για να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Μια θέση που δείχνει ότι, αν μη τι άλλο θα το διεκδικήσει. Και εάν συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στη Σερβία, θα την κερδίσει. Εξάλλου, δεν είναι μυστικό ότι ο λόγος που ο Ολυμπιακός κοιτάζει για την απόκτηση ενός εξτρέμ αυτή τη στιγμή, ενόψει της νέας σεζόν, είναι και ο νεαρός Σέρβος. Ο οποίος δείχνει ότι έχει κάτι το ξεχωριστό. Και κυρίως δείχνει να έχει τόσο καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, που σπανίζει. Ειδικά για εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ