«Βράζουν» με Γκιόργκι και «ομάδα θίασο» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (pics)

«Βράζουν» με Γκιόργκι και «ομάδα θίασο» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (pics)

Η νίκη επί του ΟΦΗ δεν έκρυψε τα προβλήματα κάτω από τα χαλάκι και ο κόσμος του ΠΑΟΚ «μίλησε» στη σελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Facebook.

Ένα ακόμα φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, μια ακόμα τραγική εμφάνιση από την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Δικέφαλος μπορεί να κέρδισε τελικά τον ΟΦΗ στην Τούμπα με 3-1, αλλά για να καταφέρει να κάνει την ανατροπή έπρεπε να βάλει το… χεράκι του ο Φωτιάδης.

Ο διαιτητής από την Καστοριά, που έχει «βαρύ» ιστορικό σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ, έκρινε την αναμέτρηση με το πέναλτι που έδωσε στο 91’ σε μαρκάρισμα του Νάστου πάνω στον Ακπομ. Ο Βρετανός επιθετικός το εκτέλεσε εύστοχα, έκανε το 2-1 και καθάρισε το ματς (3-1 τελικό).

Το δώρο του Νάστου, το οποίο ξετύλιξε ο Φωτιάδης, μπορεί να έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά σε καμία περίπτωση η εμφάνιση του Δικεφάλου δεν ικανοποίησε τους οπαδούς του. Σε ένα ακόμα παιχνίδι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκραξαν άγρια τον Πορτογάλο προπονητή, τους παίκτες του, αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου.

Η απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα προκάλεσε εκνευρισμό και οργή στους οπαδούς του συλλόγου, που είδαν τους παίκτες του Δικεφάλου να… σέρνονται στον αγωνιστικό χώρο και να χρειάζονται τη βοήθεια του Φωτιάδη για να πάρουν τη νίκη. Οι οργισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέκλυσαν την επίσημη σελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Facebook και τα… έχωσαν σε όλους.  Κανένας δεν ξέφυγε από το κράξιμο των οπαδών του Δικεφάλου, με τον Αμπέλ Φερέιρα φυσικά να είναι δέκτης των περισσότερων σχολίων.

Την… τιμητική του είχε και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος. «Περιμένουμε πάλι στόρι για πάρτι σε πισίνα, ε Γιωργάκη;», «Ο νταμπλούχος έγινε καραγκιόζης, έτσι είναι όταν προγραμματισμό κάνει ο γιος του μεγαλομετόχου και όχι ο τεχνικός διευθυντής μαζί με τον προπονητή. Γιώργη σταμάτα μεγάλε αν θες το καλό της ομάδας», ανέφεραν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων για τον γιο του Ιβάν, ενώ για την ομάδα τόνισαν: «Τον χρόνο μας χάνουμε με αυτό το συνονθύλευμα, ξυπνήστε στην ΠΑΕ», «Ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος», «Καλύτερα να παίζαμε με την Κ19, κάθε εβδομάδα ξεφτιλιζόμαστε», «τσίρκο Μεντράνο», «Παίξτε μπάλα», «Χάλια, πολύ κουραστικό παιχνίδι», «περιοδεύων θίασος», «συγχαρητήρια στην ΠΑΕ διέλυσαν μια τέλεια ομάδα», «Τα μάτια μας πονάνε», «Μας κοροϊδεύουν και οι πέτρες, Ιβάν έπρεπε να κάνεις περισσότερα», ήταν μερικά από τα σχόλια των οπαδών του ΠΑΟΚ στη σελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Facebook.

Δείτε τα σχόλια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ