Ένινγκ: «Έχουμε δυνατό πνεύμα ως ομάδα»

Ένινγκ: «Έχουμε δυνατό πνεύμα ως ομάδα»

Παρά τις δυο αναγκαστικές αλλαγές, ο Γερμανός προπονητής είδε τον Άρη να παίρνει δυο φορές το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και σχολίασε πως περίμενε τους τρεις βαθμούς.

Νίκη του Άρη ήθελε ο Μίχαελ Ένινγκ επί της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα του εμφανίστηκε αξιόμαχη παρά την ατυχία με τους τραυματισμούς των Βέλεθ και Σόουζα, ενώ προηγήθηκε και δύο φορές, όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Γερμανός τεχνικός έδειξε ικανοποιημένος από το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του που προήλθαν από τον πάγκο προσέφεραν ουσιαστική βοήθεια.

Για το τι θα κρατήσει από το ματς: «Πρώτα από όλα, μπορώ να εμπιστευτώ κι άλλους παίκτες μου, που έδειξαν όλοι πως είναι έτοιμοι να παίξουν για την ομάδα. Παίξαμε με διαφορετικό σχηματισμό μετά τις αναγκαστικές αλλαγές και ανταποκρίθηκαν».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Ενώ είχαμε χάσει τα δύο πλάγια μπακ μας πριν από το παιχνίδι, χάσαμε και δύο κεντρικούς αμυντικούς. Έχουμε δυνατό πνεύμα ως ομάδα. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις, που όμως είχαν το σωστό αποτέλεσμα».

Για τη θετική εικόνα του Άρη μετά τις αλλαγές: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας ως ομάδα, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Πήραμε το προβάδισμα δύο φορές. Θέλαμε να κερδίσουμε, ήμασταν κοντά, όμως δεν το πετύχαμε μετά και το πέναλτι της ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ