Λόπες: «Θα κάνουμε το παν για να πάρουμε την πρόκριση την Τετάρτη»

Λόπες: «Θα κάνουμε το παν για να πάρουμε την πρόκριση την Τετάρτη»

Ο Έλντερ Λόπες στάθηκες στις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη, ενώ έστειλε αποφασιστικό μήνυμα για το Κύπελλο.

Αναμφίβολα, οι πολλές χαμένες ευκαιρίες στοίχισαν στην ΑΕΚ, με τον Έλντερ Λόπες να δηλώνει πως του αφήνει μια πικρή γεύση το αποτέλεσμα με τον Άρη.

Ο Πορτογάλος μπακ της Ένωσης δήλωσε πως η ομάδα του Καρέρα έκανε καλό παιχνίδι κόντρα στους «κίτρινους», αλλά η μπάλα δεν… ήθελε να μπει. Ο αμυντικός της ΑΕΚ σκέφτεται από τώρα την ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη, τονίζοντας πως ο «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν τα πάντα για να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Για την γεύση που του αφήνει το 2-2: «Μια πικρή γεύση σήμερα, κάναμε καλό ματς, είχαμε θέμα με τα τελειώματα. Σε γενικές γραμμές όμως κάναμε ένα καλό ματς και αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες θα είχαμε ένα μεγάλο σκορ».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Υπάρχουν μέρες που η μπάλα δεν θέλει να μπει, σήμερα ήταν μια τέτοια μέρα, νιώθω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, φυσικά δεν είμαστε χαρούμενοι με την ισοπαλία. Έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου μπροστά, πρέπει να συντονιστούμε για να προχωρήσουμε μπροστά».

Για πρώτη φορά με τον Καρέρα δέχτηκε 2 γκολ, τι εξήγηση δίνει; «Στο σημερινό ματς ήταν η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αλλά αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να αφομοιώσουμε αυτά που ζητά ο κόουτς, σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλά, πρέπει να βελτιωθούμε στα λάθη μας για να έχουμε την κατάλληλη συνέχεια».

Για το πως περιμένει το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης; «Σε κάθε ματς μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Μπορούμε την πρόκριση και θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμε».

Για το δύσκολο γκολ του Άρη στο 1-2 με την κεφαλιά του Μαρτίνεζ: «Ήταν ένα δύσκολο γκολ, μια επίθεση με μια δύσκολη σέντρα, ο Μαρτίνεζ έβαλε γκολ με κεφαλιά. Προσπάθησα να προλάβω την μπάλα, είναι κάποιες στιγμές που το παραμικρό επηρεάζει. Άλλες φορές η μπάλα θέλει αν μπει, άλλες μπαίνει πιο δύσκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ